ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα από το concealer σου

iStock

Υπάρχουν καλλυντικά που δε θυμόμαστε από πότε τα έχουμε στο μπουντουάρ μας -ναι, μιλάω γι’ αυτές τις ξεχασμένες παλέτες και τα μολύβια ματιών. Υπάρχουν όμως και τα άλλα, που χρησιμοποιούμε ανελλιπώς σε καθημερινή βάση. Σκέψου, για παράδειγμα, το concealer και τη μάσκαρα που δεν θέλεις να τελειώσουν ποτέ.

Ήδη σου παρουσιάσαμε τη λίστα με τα πιο αγαπημένα μας concealers, ναι, αυτά που ανταγωνίζονται το Facetune. Τώρα, ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σου αυτό το «σωτήριο» και πολύ πρακτικό κόλπο. Θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς ακόμη και την τελευταία σταγόνα του concealer σου, που φαινομενικά μόλις τελείωσε. Σωτήριο tip και για όλες αυτές τις περιπτώσεις που διαπίστωσες πως σου τελείωσε το concealer και είναι βράδυ, έχεις φύγει τριήμερο ή απλά δεν έχεις προλάβει να αγοράσεις καινούργιο.

Τα πράγματα είναι απλά. Για να εκμεταλλευτείς ακόμη και την τελευταία σταγόνα από το concealer σου, θα πρέπει να πάρεις στα χέρια σου το τσιμπιδάκι των φρυδιών. Όχι, δεν χρειάζεται μεγεθυντικός καθρέφτης και – πάλι όχι – δεν θα βγάλεις τα φρύδια σου.

Το τρικ που θα σώσει κάθε σταγόνα από το concealer σου

Αρχικά, βγάλε το βουρτσάκι από το concealer και με το τσιμπιδάκι βλεφαρίδων προσπάθησε να τραβήξεις από το tube ένα πλαστικό πιο μικρό σωληνάριο, που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια, βάλε ξανά το βουρτσάκι στο tube και είμαι σίγουρη πως θα εκπλαγείς από το πόσο concealer υπάρχει ακόμη ανεκμετάλλευτο μέσα α’ αυτό.

Αν δεν κατάλαβες τίποτα από τα παραπάνω, απλά πάτα play στο παρακάτω βίντεο!

Με ευχαριστείς αργότερα.

Φυσικά, αν δοκίμασες το tip, θέλω να ακούσω τα σχόλιά σου (Μη διστάσεις να μας στείλεις στο Instagram του LadyLike)!