ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ρουζ: 3 hacks που πρέπει να ξέρεις

Imaxtree

Φυσικό μακιγιάζ χωρίς ένα touch ρουζ στα ζυγωματικά γίνεται; Ρητορικό το ερώτημα- σου λέμε εμείς- δε γίνεται! Είναι αυτό το φυσικό αναψοκοκκίνισμα, το χρώμα υγείας που δημιουργείται και χαρίζει στο τέλος ένα όμορφο, natural αποτέλεσμα.

Και μιλώντας για ρουζ και μυστικά του μακιγιάζ, έχεις σκεφτεί ποτέ, πως δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το απλώσεις στο πρόσωπό σου; Αυτό που θέλω να πω είναι πως ανάλογα με τον τρόπο που το τοποθετείς στο πρόσωπό σου, το ρουζ μπορεί να δημιουργήσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου (όπως άμεσο εφέ lifting, ένα πιο sunkissed αποτέλεσμα κλπ).

Δεν υπάρχουν κανόνες, μόνο όρεξη για πειραματισμούς και ωραία μακιγιάζ. Και απ’ ό,τι φαίνεται η @rosabarzz (έτσι είναι το όνομά της στο Instagram) είναι θετική και στα δύο! Επιλέγοντας ένα ρουζ σε μορφή stick για πιο γρήγορη και εύκολη εφαρμογή, δείχνει σ’ ένα μικρό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τρεις διαφορετικούς τρόπους- μεθόδους για να βάλει κανείς ρουζ και να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει στο μακιγιάζ του. Οι κινήσεις είναι απλές, εσύ επιλέγεις το τελικό look.

3 διαφορετικοί τρόποι να απλώσεις το ρουζ στο πρόσωπό σου

Να σου θυμίσω σ’ αυτό το σημείο πως το κρεμώδες ρουζ σε σχέση με αυτό σε compact- πουδρέ υφή, είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις ένα πιο fresh, δροσερό και νεανικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Απαιτεί λίγο παραπάνω χρόνο στην εφαρμογή του με τα δάχτυλα ή το beautyblender, αλλά γίνεται «ένα» με το δέρμα. Αν έχεις ξηρή ή μεικτή επιδερμίδα, έχεις ένα παραπάνω λόγο να τα προτιμήσεις μιας και δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ αν έχεις λιπαρή, φρόντισε να μην κάνεις υπερβολές στην ποσότητα που θα εφαρμόσεις. Εσύ, με ποιον τρόπο εφαρμόζεις το ρουζ στο πρόσωπό σου;