ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να κάνεις lift προσώπου χρησιμοποιώντας μόνο το concealer σου

IMaxTree

Με καραντίνα και χωρίς, ποτέ δεν θα βαρεθούμε να μαθαίνουμε και να μοιραζόμαστε tips ομορφιάς για το μακιγιάζ, τα μαλλιά και την περιποίηση της επιδερμίδας μας από αυτή εδώ τη στήλη. Σήμερα, σειρά έχει το concealer.

 

Πριν λίγο καιρό σου δείξαμε όχι έναν αλλά τρεις τρόπους να χρησιμοποιήσεις το μολύβι χειλιών προκειμένου να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα με απλά βήματα και με ένα μόλις προϊόν που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου. Αυτή τη φορά θα εστιάσουμε σε ένα άλλο must- have προϊόν του νεσεσέρ μας, το concealer, και στον τρόπο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όχι για να φωτίσεις το βλέμμα σου, να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και να καμουφλάρεις τις όποιες ατέλειες, αλλά για να κάνεις lift στο πρόσωπό σου aka να το κάνεις να δείχνει πιο ανορθωμένο. Ναι καλά διαβάζεις, ένα concealer αρκεί για να κάνεις ένα mini makeup lift. Τι λες;

Το video με το concealer:

Κι αυτή τη φορά στο TikTok βρήκαμε τη λύση. Στο video που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της, η Megha Singh μας έδειξε τα βήματα που ακολουθεί βάζοντας concealer ώστε να κάνει το πρόσωπό της να δείχνει πιο ανορθωμένο. Αυτό που κάνει, είναι να τοποθετεί στρατηγικά το concealer σε περιοχές του προσώπου που ενδεχομένως δεν θα έβαζες ποτέ ή δεν έδινες μέχρι στιγμής τη δέουσα σημασία, όπως  οι εξωτερικές γωνίες των ματιών και η περιοχή γύρω από το στόμα, ακόμη και στο κόκκαλο των ζυγωματικών. Στην ουσία, με αυτόν τον τρόπο, δίνει φως σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου της με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Extra Tip: Για ακόμη πιο «lift» αποτέλεσμα, δοκίμασε να κάνεις ένα cat eye look που θα «ανοίξει» ακόμη περισσότερο το βλέμμα σου.