ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όχι ένας αλλά τρεις τρόποι να χρησιμοποιήσεις το μολύβι χειλιών για πιο σαρκώδη χείλη

Imaxtree Imaxtree

Ναι ξέρω. Είσαι σπίτι (και εγώ). Μπορείς να κυκλοφορείς με τις πιτζάμες σου 24/7 (ή αν θέλεις μπορείς και να ντυθείς), χωρίς μακιγιάζ, με μαλλιά πιασμένα ψηλά με ένα κλάμερ ή ένα oversized scrunchie. Αλλά το ότι #μένειςσπίτι, δεν θέλω να ξεχνάς πως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, με τη skincare ρουτίνα σου, με μυστικά ομορφιάς, μαθαίνοντας tips για το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα νύχια σου κλπ.

Και μιλώντας για ομορφιά, στη beauty στήλη του Ladylike μπορείς να τα βρεις όλα. Αυτή τη φορά, κάνουμε βέβαια focus στα σαρκώδη χείλη και πιο συγκεκριμένα στο πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μολύβι χειλιών για να τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο juicy.

Εκτός από τις επεμβατικές και μη επεμβατικές τεχνικές που αφορούν την αναδιαμόρφωση των χειλιών μας, αλλά και τα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά γι αυτό ακριβώς το σκοπό aka να κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη, μεγάλα και ζουμερά ( όπως τα Lip Plumpers), μερικές κινήσεις με το μολύβι χειλιών, πίστεψέ με, μπορούν να προσφέρουν το ίδιο εφέ.

Το video με το μολύβι χειλιών για πιο σαρκώδη χείλη:

Στο video που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο TikTok η Meg Nickerson, σου δείχνει όχι έναν αλλά τρεις τρόπους να χρησιμοποιήσεις το μολύβι χειλιών προσκειμένου να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα με απλά βήματα και με ένα μόλις προϊόν που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου.

Δεν χρειάζεται να έχεις σταθερό χέρι ή να είσαι ήδη expert του είδους. Αν δώσεις λίγη προσοχή και ακολουθήσεις τα steps είμαι σίγουρη θα έχεις εντυπωσιακά χείλη χωρίς κανένα κόπο. Πάτα play στο παρακάτω video!

Βασική προϋπόθεση; Να επιλέξεις το αγαπημένο σου μολύβι χειλιών και το κραγιόν που στη συνέχεια θα «γεμίσεις» τα χείλη σου.