ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να φρεσκάρεις τις μπούκλες σου αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς

Imaxtree Imaxtree

Αν έχεις ίσια μαλλιά όπως εγώ, σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου θα θυμάσαι τον εαυτό σου να εύχεται να είχε σγουρά μαλλιά. Αν πάλι είσαι φυσική σγουρομάλλα, η υγρασία και η αφυδάτωση δεν είναι δύο λέξεις που σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Θα μου πεις κανέναν. Αλλά τα σγουρά μαλλιά συνήθως είναι πιο ξηρά και ευαίσθητα- έχοντας μεγαλύτερη ανάγκη για θρέψη.

 

 

Η καθημερινή περιποίηση στο μπάνιο που περιλαμβάνει το συνδυασμό σωστών κινήσεων και προϊόντων και πρακτικά tips στο styling είναι τα βασικά σημεία – κλειδιά που πρέπει να ακολουθεί μία γυναίκα με σγουρά μαλλιά, αν θέλει να έχει απαλές και μεταξένιες μπούκλες.

Φυσικά, ένα από τα πιο συχνά θέματα που αντιμετωπίζει μία σγουρομάλλα είναι πως οι μπούκλες της χάνουν το σχήμα, τον όγκο και την ελαστικότητά τους πολύ εύκολα. Οι αφροί μαλλιών- ειδικά για σγουρά μαλλιά και μπούκλες- είναι ένα από τα προϊόντα που έχουν σταθερή θέση στο μπάνιο μιας σγουρομάλλας και εφαρμόζονται σε φρεσκολουσμένα- νωπά ή στεγνά μαλλιά. Τι γίνεται όμως, όταν δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Πώς θα φρεσκάρεις τις μπούκλες σου χωρίς να μπεις στο μπάνιο;

Λύσεις υπάρχουν και στο παρακάτω βίντεο η hairstylist Irinel de León σου δείχνει ακριβώς όλη τη διαδικασία- προϊόντα που χρειάζεσαι και κινήσεις που πρέπει να κάνεις- προκειμένου να καταφέρεις να δώσεις όγκο στις μπούκλες σου χωρίς να λουστείς. Τι λες; Πάτα play!

Έλα κι εσύ στο Christmas Live Streaming Event του Ladylike, αυτή τη Δευτέρα 21/12 στις 18:00! Μπες στο κανάλι μας στο youtube ή στη σελίδα του Ladylike στο Facebook, πέρνα καλά και κέρδισε τα πιο όμορφα δώρα!