ΜΑΛΛΙΑ

Πέρλες στα μαλλιά: Είχες σκεφτεί πως μπορείς να τις φορέσεις μ’ αυτό τον τρόπο στο χτένισμά σου;

Pexels

Οι πέρλες είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο διαχρονικά στιλ κοσμήματος στη συλλογή μίας γυναίκας. Σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, πλέον μπορεί να τις εντοπίσει κανείς εκτός από τα κοσμήματα και σε διάφορα αξεσουάρ π.χ για τα μαλλιά, σε τσάντες, παπούτσια, καπέλα, ρούχα, ακόμη και γυαλιά ηλίου στολισμένα με αυτές.

 

 

«Η τάση του pearlcore έχει μεταφερθεί στο street style σε διάφορες εκδοχές, προ(σ)καλώντας μας να αναθεωρήσουμε την γνωστή «καθωσπρέπει» διάθεσή τους και να δούμε ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από ένα απλά κομψό αποτέλεσμα. Οι πέρλες μπορούν να είναι edgy, να είναι punk, αλλά και goth κ.ο.κ. Γενικά, μπορούν να αποδώσουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα ανάλογα με το είδος του κοσμήματος και τον τρόπο που θα τις φορέσεις» έγραφε πριν λίγες μέρες η Κέλλυ εξηγώντας πως αυτή είναι η νέα εμμονή των fashionistas που φοριέται όλες τις ώρες. Αυτή τη φορά βέβαια, δεν θα μιλήσουμε για το πώς μπορείς να ενσωματώσεις τις πέρλες στο στιλ σου, αλλά πώς μπορείς να τις φορέσεις στα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα στο χτένισμά σου.

Σε περίπτωση, λοιπόν που θέλεις κάτι πιο extra και εντυπωσιακό στο look σου, δεν έχεις παρά να βάλεις πέρλες στα μαλλιά σου, όπως η victoria sharp. Ανεξάρτητα από το αν έχεις κοντά ή πιο μακριά μαλλιά, δοκίμασε να φορέσεις (με ή χωρίς τη βοήθεια του hairstylist- σε περίπτωση που το προσπαθήσεις μόνη σου) πέρλες, δημιουργώντας παράλληλα swirls στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου. Πάτα play στο παρακάτω video και σου εξηγώ παρακάτω αναλυτικά.

How To:

Αρχικά, άπλωσε σε όλο το μήκος των μαλλιών σου μία γενναιόδωρη ποσότητα αφρού και αφού κάνεις μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι, με μία χτένα λισουάρ προσπάθησε να δημιουργήσεις στο μπροστινό μέρος μικρά swirls σαν retro waves «κολλώντας» τα στην ουσία πάνω στο μέτωπό σου, όπως θα είδες στο video. Στη συνέχεια, τοποθέτησε μ’ ένα τσιμπιδάκι φρυδιών μικροσκοπικές πέρλες κατά μήκος τους, αφού πρώτα τους περάσεις λίγη κόλλα για ψεύτικες βλεφαρίδες/ ή ειδική κόλλα για μαλλιά.

Extra Tip: Αν έχεις πιο μακριά ή πιο πολλά μαλλιά μπροστινό μέρος, μπορείς εκτός από τον αφρό να δημιουργήσεις τα retro waves με μία ισιωτική και έπειτα αφού σταθεροποιήσεις ενδεχομένως χρησιμοποιώντας και τσιμπιδάκια να κολλήσεις τις πέρλες κατά μήκος τους.

Extra Tip: Καλό είναι να αφήσεις την κόλλα να στεγνώσει λίγο και φυσικά να μην υπερβάλλεις με την ποσότητα!