ΑΡΩΜΑ

Πέντε κινηματογραφικές στιγμές για πέντε υπέροχα, νέα αρώματα: Όλες οι λεπτομέρειες για την ξεχωριστή συνεργασία της Κορρές

Κάθε στιγμή μας συνδέεται με ένα άρωμα, μια συγκεκριμένη μυρωδιά που ενώνεται με ανθρώπους, συναισθήματα, σκέψεις. Εξάλλου, το άρωμα ενώνει, δημιουργεί ένα έντονο ‘δέσιμο’ που μεταφράζεται σε χρόνο πέρα από το σήμερα.

 

 

 

Η Κορρές αποφάσισε να καλωσορίσει το νέο μήνα με την «αποκάλυψη» μίας μοναδικής δημιουργικής συνεργασίας για τη νέα αρωματική συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε. (Κι όπως καταλαβαίνεις, έχουμε όλες τις λεπτομέρειες).

κορρές νέα συλλογή

Με αφορμή, τη νέα συλλογή Eau De Toilette, η Korres προσκάλεσε δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς σε μία απρόσμενη δική τους ‘ένωση’ για πρώτη φορά, τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο, Αντώνη Φωνιαδάκη, προκειμένου να δημιουργήσουν πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα της συλλογής Korres. Σήμερα, αποκαλύπτεται η πρώτη κινηματογραφική στιγμή που ”ενώνεται” με το άρωμα Morning Mimosa.

κορρές άρωμα

Η δύναμη της ένωσης της τέχνης των δύο, ορίζει πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα – οι οποίες απεικονίζουν σκέψεις, αναμνήσεις, συναισθήματα που ‘ξύπνησαν’ από τις αρωματικές νότες. Αφετηρία τους, ο αισθησιασμός, η ανέφελη διάθεση.

Στον πυρήνα κάθε ιστορίας η έννοια της ένωσης – των κορμιών, του αρώματος, της κίνησης και της εικόνας, των ανθρώπων με τη γη, τον αέρα, το νερό. Πάτα play για να δεις το πρώτο film, Morning Mimosa.

 

Ο Βασίλης Κεκάτος εξιστορεί ένα όνειρο, απελευθερώνει ένα συναίσθημα μαγικό μέσα από το χρώμα, τη ματιά, την αφήγηση. Ο Αντώνης Φωνιαδάκης αρθρώνει τις λέξεις με τα σώματα, δίνει κίνηση σε αυτή την αφήγηση, με τρόπο μοναδικά ποιητικό. Την ένωση αυτή συμπληρώνει με αέρινους ambient ήχους η μουσουργός Kid Moxie (aka Έλενα Χαρμπίλα).

Stay tuned στο Instagram της Κορρές και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.για την αποκάλυψη των επόμενων films.

 

Written + Directed by Vasilis Kekatos @vasilis_kekatos
Choreographed by Andonis Foniadakis @andonisfoniadakis
Music by Kid Moxie @kid.moxie
Dancers Sevasti Zafeira @sevastizafeira + Despina Lagoudaki @despina.lagoudaki
For @korres.athens

Φωτογραφίες: Μαργαρίτα Νικητάκη