ΝΥΧΙΑ

Όσκαρ 2023: Τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ των celebrities

Arturo Holmes/Getty Images

Η εβδομάδα ξεκινάει με τα Όσκαρ 2023 και το σημερινό #ManiMonday δεν θα μπορούσε να μην κάνει zoom στα μανικιούρ που επέλεξαν οι διάσημες κυρίες στο σαμπανιζέ χαλί της 95ης τελετής απονομής.

Μετά λοιπόν, τις λαμπερές εμφανίσεις και τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των celebrities στο χαλί των Όσκαρ 2023, ήρθε η ώρα να κάνουμε zoom στις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά- ανάμεσα σ’ αυτές και τα μανικιούρ που επέλεξαν οι διάσημες κυρίες για να ολοκληρώσουν τα looks τους.

Ποια ήταν τα μανικιούρ που ξεχωρίσαμε; Ποιες celebrities επέλεξαν να ξεφύγουν από τα πιο κλασικά και παραδοσιακά αναμενόμενα nail trends; Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ των Όσκαρ 2023.

Τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ από τα Όσκαρ 2023:

Sandra Oh

Kayla Oaddams/WireImage/Getty Images/Ideal Images
HOLLYWOOD, CALIFORNIA – MARCH 12: Sandra Oh attends the 95th Annual Academy Awards on March 12, 2023 in Hollywood, California. (Photo by Kayla Oaddams/WireImage )

Ξεφεύγοντας από τη μονοχρωμία και τα πιο «παραδοσιακά» nail art όπως το γαλλικό μανικιούρ, η Sandra Oh επέλεξε ένα πιο abstract μανικιούρ με το μπλε και το ασημί glitter να πρωταγωνιστούν.

Michelle Williams

Glossed and Glammed! Με τη βοήθεια του celebrity nail artist Tom Bachik, η Michelle Williams δοκίμασε ένα  υπέροχο skinny french mani- την πιο «λεπτή εκδοχή» του γαλλικού μανικιούρ- δημιουργώντας τη γραμμή του tip με ασημένιο glitter. Μάλιστα, ο ίδιος μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Insta όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε και τα steps που ακολούθησε.

Vanessa Hudgens

Αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα- το μαύρο και το λευκό- του φορέματός της Vanessa Hudgens, η nail artist Zola Ganzorigt  δημιούργησε ένα μανικιούρ απόλυτα εναρμονισμένο με το look.

Jessica Chastain

Η τάση των chrome nails (των μανικιούρ που έχουν ένα έντονο μεταλλικό εφέ) δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα Όσκαρ 2023, με την Jessica Chastain να ψηφίζει την ασημένια version τους.

Ashley Graham

Arturo Holmes/Getty Images
HOLLYWOOD, CALIFORNIA – MARCH 12: Ashley Graham attends the 95th Annual Academy Awards on March 12, 2023 in Hollywood, California. (Photo by Arturo Holmes/Getty Images )

Πριν λίγες μέρες σχολιάζαμε από αυτή εδώ τη στήλη το Chrome French Mani, τη μεγαλύτερη τάση στο γαλλικό μανικιούρ. Το μανικιούρ της Ashley Graham στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ 2023 έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μας.