ΝΥΧΙΑ

Το «αόρατο» γαλλικό μανικιούρ είναι η πιο minimal version του κλασικού french mani

Instagram/lisagozlan/

Στο πέρασμα του χρόνου, είναι αναμενόμενο ακόμη και οι πιο κλασικές beauty τάσεις να επανέρχονται στο προσκήνιο μ’ ένα πιο fresh και μοντέρνο update. Όσον αφορά τα nail trends, το γαλλικό μανικιούρ είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο διαχρονικές και chic τάσεις, που τον τελευταίο καιρό διεκδικεί σταθερά τη θέση του μέσα στο top #5 των πιο hot nail trends της σεζόν. Συνδυάζεται με όλα, δεν περιορίζεται από το σχήμα των νυχιών και μπορεί να «σταθεί» σ’ όλες τις περιστάσεις (από το γραφείο έως πιο επίσημα events πχ γάμους κλπ) κάνοντας τα νύχια να δείχνουν πάντα περιποιημένα.

 

Και δεν μιλάμε μόνο για την κλασική εκδοχή του με το λευκό tip στο κάτω μέρος των νυχιών. Χάρη στη φαντασία των nail artists, την ανάγκη για χρώμα, δημιουργικότητα και γενικότερα πιο ευφάνταστους συνδυασμούς στο nail art, κατά καιρούς το βλέπουμε να εμφανίζεται σε διαφορετικές, πιο εναλλακτικές versions του, όπως το skinny french, τα chrome french tips ή το «αόρατο» γαλλικό mani.

Τι είναι το «αόρατο» γαλλικό μανικιούρ;

Το «αόρατο» γαλλικό είναι μία minimal εκδοχή του κλασικού γαλλικού mani. Ένα μανικιούρ που δίνει την ψευδαίσθηση ενός «αόρατου» γαλλικού mani.

Όπως το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, η βάση των νυχιών παραμένει γαλακτερή (ή ουδέτερη), ανάλογα με το γούστο της κάθε γυναίκας, ωστόσο, αντί να τονίσει κανείς την άκρη των νυχιών με λευκό χρώμα, δημιουργεί προσεκτικά το περίγραμμα του tip- στην ουσία ένα τόξο.

Από εκεί και πέρα, η φαντασία δεν έχει όριο. Γι αυτό το σκοπό, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει από την all time classic λευκή έως πιο χρωματιστές (ανοιχτές, πιο σκούρες), αλλά και glitter αποχρώσεις, ακόμη και negative space σχέδια.

Παρακάτω τσέκαρε μερικά σχέδια για να διαλέξεις:

Neon Power

Με glitter περίγραμμα

Νegative space σε λευκό χρώμα

 

Νegative space σε κόκκινο χρώμα

Είτε σου αρέσει το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, είτε ανυπομονείς κάθε φορά να δοκιμάσεις μία πιο φρέσκια και μοντέρνα εκδοχή του όπως το «αόρατο» γαλλικό μανικιούρ, αποθήκευσε τα σχέδια που σου αρέσουν περισσότερο και φυσικά, μην ξεχνάς να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά!