ΑΡΩΜΑ

Open Sky: Το νέο άρωμα της Byredo ”αιχμαλωτίζει” τη μεγαλύτερη επιθυμία μας αυτή τη στιγμή

Byredo

Η Byredo είναι από τα αγαπημένα μας αρωματικά brands και ο Ben Gohram, Founder & Creative Director της Byredo είναι ο άνθρωπος που ξέρει κάθε φορά πώς θα μας κάνει να θέλουμε να μυρίσουμε (και να αποκτήσουμε) ένα άρωμα, ακούγοντας μόνο το όνομά του. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία του brand- να μεταφράζει θραύσματα αναμνήσεων και αφηρημένες ιδέες σε ευωδιές.

Μετά το ντεμπούτο του Mixed Emotions- σου θυμίζω ο Ben τότε, μας είχε δώσει μία αποκλειστική συνέντευξη– που «έκλεινε» όλα όσα αισθανθήκαμε/ αισθανόμαστε αυτή την περίοδο σε ένα μπουκάλι, ένα ειλικρινές οσφρητικό σκίτσο του σύγχρονου, συλλογικού τρόπου σκέψης, η Byredo έρχεται να μας «συστήσει» το Open Sky, μια συλλεκτική αρωματική δημιουργία που αποτίει φόρο τιμής στην εμπειρία του ταξιδιού- αυτό που έχει λείψει τόσο πολύ και αποτελεί τη μεγαλύτερη επιθυμία των περισσότερων.

Το νέο άρωμα της Byredo, Open Sky

«Όλο αυτό το διάστημα που είμαστε καθηλωμένοι σε ένα μέρος, οι αναμνήσεις μας έχουν γίνει ιδιαίτερα ζωντανές – και αυτό που αναπολώ πιο συχνά είναι τα ταξίδια. Πίσω από τη φυσική έννοια των χώρων, αυτή η ιδέα της κίνησης- των ταξιδιών, του να βρίσκεσαι καθοδόν για κάπου- είναι κάτι που πραγματικά μου λείπει. Το κενό που υπάρχει ανάμεσα στους τόπους: αυτό ήθελα να αιχμαλωτίσω» αναφέρει ο Ben Gorham, Creative Director & Founder της Byredo χαρακτηριστικά.

Δημιουργημένο σε μια περίοδο όπου όλος ο κόσμος βρίσκεται σε στασιμότητα, το Open Sky εκφράζει ένα μεταφυσικό φόρο τιμής στην εμπειρία του ταξιδιού: μια «απόσταξη» του ίδιου του ταξιδιού, φορτισμένη με προσμονή. Εξερευνώντας το κενό ανάμεσα στην αναχώρηση και τον προορισμό, και την αφηρημένη αύρα ενός ατέρμονου ορίζοντα, το Open Sky είναι ένα άρωμα που δεν υπάρχει ούτε εδώ ούτε εκεί- αντίθετα, είναι μια ωδή στο «ανάμεσα».

10-b1e7f250444774bc7d442853d6813c50.jpg
ATTICADPS.GR

Byredo Open Sky

Open Sky: ένα limited edition άρωμα - ωδή στο «ανάμεσα». Εξερευνώντας το κενό ανάμεσα στην αναχώρηση και τον προορισμό.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Μέσα από ζωηρό πόμελο τυλιγμένο σε φύλλα κάνναβης, ο ηλεκτρισμός της προσδοκίας ανεβαίνει ξανά. Ένα σαγηνευτικό υπόγειο ρεύμα- το πικάντικο μαύρο πιπέρι, ο ξυλώδης ρομαντισμός του palo santo, η μεθυστική αύρα του βετιβέρ – χαρίζει μια υπερβατική διάσταση στο αναζωογονητικό στοιχείο του εσπεριδοειδούς. Ένα συλλεκτικό μείγμα, χωρίς όρια, που δημιουργήθηκε για να προκαλέσει απεριόριστες πιθανότητες.

Πόμελο, Μαύρο Πιπέρι, Φύλλα Κάνναβης, Palo Santo, Βετιβέρ: ένας συνδυασμός που ανυπομονούμε να μυρίσουμε!