ΜΑΛΛΙΑ

Οι 3 μάσκες μαλλιών που θα μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

Imaxtree Imaxtree

Πάει καιρός από τότε που πήρες την απόφαση και έκοψες τα μαλλιά σου κοντά. Πλέον, μετράς αντίστροφα για τις διακοπές και τη στιγμή που θα τα δεις ξανά μακριά, να πέφτουν στους ώμους σου. Για το πώς θα τα μακρύνεις πιο γρήγορα και σωστά, είμαστε εμείς εδώ.

 

Κι όταν λέω σωστά, εννοώ φροντίζοντάς τα με τα κατάλληλα προϊόντα και κινήσεις που θα βοηθήσουν στην αναδόμηση της τρίχας, την καταπολέμηση της ψαλίδας και θα σώσουν τα τελευταία 3 εκ. των μαλλιών σου, χάρη στην επανορθωτική σύνθεσή τους, η οποία προστατεύει από το σπάσιμο και τη φθορά. Οι μάσκες μαλλιών είναι μέσα στα must have προϊόντα που μπορούν να σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε την έρευνα αγοράς μας και να συγκεντρώσουμε 3 αγαπημένες μάσκες μαλλιών που κάνουν ακριβώς αυτό: Βοηθούν στην υγιή ανάπτυξη των μακριών μαλλιών, διατηρώντας την απαραίτητη υγρασία που συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας και της αντοχής της τρίχας στην πάροδο του χρόνου, πράγμα που σημαίνει λιγότερη φθορά άρα πιο γρήγορη ανάπτυξη.

Οι αγαπημένες μάσκες μαλλιών:

10-562f471c14135ac782cf2cf190ec15951.jpg
ATTICADPS.GR

L'Oreal Paris Elvive Dream Long Mask

Εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, έρχεται να σώσει τα ταλαιπωρημένα μήκη, προσφέροντας εντατική αναδόμηση και θρέψη. Μετά την εφαρμογή στα μήκη για 2-3 λεπτά, τα μαλλιά είναι πιο απαλά και με υγιή όψη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Kerastase Résistance Masque Extentioniste
ARIANE.GR

Kerastase Résistance Masque Extentioniste

Ιδανική για τα εύθραυστα μαλλιά που χρειάζονται φροντίδα, αυτή η μάσκα βαθιάς επανόρθωσης διεισδύει στην τρίχα αποκαθιστώντας την υγιή λάμψη της. Τα ταλαιπωρημένα, εύθραυστα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά, ανακτούν την απαλότητα και τη λάμψη τους. Τα ενεργά συστατικά του Creatine R και του Μηλεϊνικού Οξέος, που εμπεριέχονται στη σύνθεση, ενισχύουν την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη. Η ψαλίδα επανορθώνεται και το σπάσιμο προλαμβάνεται, εξασφαλίζοντας πιο μακριά, υγιή μαλλιά.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Pantene Pro-V Miracles Strong & Long Mask Μάσκα Μαλλιών για Δυνατά & Μακριά Μαλλιά
2HAPPY.GR

Pantene Pro-V Miracles Strong & Long Mask Μάσκα Μαλλιών για Δυνατά & Μακριά Μαλλιά

Η μάσκα προστασίας κερατίνης Δυνατά & Μακριά Μαλλιά απο την σειρά Pantene Pro-V Miracles συνδυάζει την δύναμη της επιστήμης Pro-V με βιοτίνη και μπαμπού. Δυναμώνει την τρίχα βαθιά ενάντια στην φθορά του στυλινγκ (σε σύγκριση με τα σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες) και συμβάλλει στην μείωση της τριχόπτωσης από το σπάσιμο της τρίχας.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ