ΜΑΛΛΙΑ

Ο πιο σικάτος κότσος που μπορείς να κάνεις μόλις σε ένα λεπτό

Imaxtree

Ξεκινάω με την παραδοχή πως υπάρχουν πολλές από εμάς δεν πιάνουν τα χέρια μας- όσο αφορά στα μαλλιά μας και πιο συγκεκριμένα το χτένισμά μας. Ένας εντυπωσιακός κότσος δεν είναι το φόρτε μας δηλαδή.

Ίσως είναι το γεγονός πως ποτέ δεν ασχοληθήκαμε σοβαρά με το να μάθουμε πώς μπορούμε να πετύχουμε ένα πιο εντυπωσιακό χτένισμα μόνες μας, στο σπίτι, ίσως πάλι είναι το γεγονός πως το θεωρούμε «δύσκολο άθλημα» ή επιστήμη, ίσως απλά δεν το έχουμε καθόλου. Αλλά, ένας κότσος είναι πάντα βολικός και χρήσιμος.

Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι το ίδιο: Κάνουμε συνεχώς το ίδιο χτένισμα. Πιάνουμε τα μαλλιά μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Κάνουμε συνεχώς την ίδια κοτσίδα, είτε πάμε στο γραφείο είτε βγαίνουμε για μία βόλτα το βράδυ ή απλά αφήνουμε τα μαλλιά μας λυτά στους ώμους.

Ο κότσος που γίνεται σε 1 λεπτό

Τα πράγματα όμως, έχουν αλλάξει, από τότε που το Instagram και τα social media γενικά έχουν μπει στη ζωή μας. Κάπως έτσι, στο σημερινό, πρωινό σκρολάρισμα της ημέρας, «έπεσα» πάνω στο παρακάτω βίντεο και τον πιο εύκολο, στιλάτο, σικάτο, messy κότσο που μπορεί να κάνει κάποια μόνη της, χωρίς εξωτερική βοήθεια aka hairstylist.

Τι δεν σε έπεισα; Έχω κάτι ακόμη. Γίνεται μέσα σε 1 λεπτό και δεν χρειάζεται κανένα εργαλείο θερμότητας ή προϊόν hairstyling. Απλά πάτα play στο βίντεο και ακολούθησε τις οδηγίες step by step! Τι λες; Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή; Ένας κότσος είναι απαραίτητος.

Τον δοκιμάζεις και με ευχαριστείς αργότερα, δεν είναι ανάγκη να μπεις τώρα στον κόπο.