ΜΑΛΛΙΑ

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις πλεξούδα στα μαλλιά σου, χωρίς να κάνεις πλεξούδα

Pexels

Υπάρχουν beauty πράγματα που απαιτούν χρόνο και εξάσκηση μπροστά στον καθρέφτη (όπως για παράδειγμα να πετύχεις την τέλεια γραμμή με το eyeliner) κι άλλα, που θέλουν απλά, τρόπο. Το μεγαλύτερο θέμα σ’ αυτή την περίπτωση είναι βέβαια, να ξέρεις/ να σκεφτείς τον τρόπο. Κι αν δεν το έχεις καθόλου με το να κάνεις πλεξούδα στα μαλλιά σου, εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε έναν πανεύκολο τρόπο. Για την ακρίβεια, όχι εμείς, αλλά αγαπημένοι λογαριασμοί στο Instagram που ανεβάζουν καθημερινά διάφορα hair hacks, που πραγματικά κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

 

 

Αν λοιπόν, θέλεις να «αναβαθμίσεις» το καθημερινό hair look σου δίνοντάς του πιο boho vibes και να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μία απλή, κλασική πλεξούδα, αλλά βαριέσαι ή απλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, αυτό το hack θα σου λύσει τα χέρια. Θα μάθεις πώς θα κάνεις πλεξούδα, χωρίς στην ουσία να κάνεις πλεξούδα. Στα εξηγώ όλα αναλυτικά παρακάτω.

How-To: Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις πλεξούδα στα μαλλιά σου

Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις σε πρώτη φάση είναι πιάσεις όλα τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό ponytail με ένα scrunchie. Στη συνέχεια, χώρισε το μήκος των μαλλιών σου σε δύο μέρη και στερέωσέ τα με δύο διαφορετικά λαστιχάκια στο κάτω μέρος τους. Τα επόμενα steps είναι πανεύκολα. Χωρίζεις το ένα από τα δύο επιμέρους ponytails στη μέση, ανοίγοντας στην πραγματικότητα μία τρύπα με τα δάχτυλά σου και από εκεί, περνάς το άλλο από μέσα. Κάνεις το ίδιο με το επόμενο, περνώντας διαδοχικά μέσα από κάθε ponytail το άλλο, έως το τέλος- δηλαδή μέχρι το σημείο που δεν θα μπορούν να περάσουν από μέσα. Κι αν όλα αυτά σου ακούγονται δύσκολα στην πράξη, δεν έχεις παρά να πατήσεις play στο παρακάτω video και να δεις πώς θα κάνεις την πιο εύκολη πλεξούδα στα μαλλιά σου σε χρόνο dt!

Πάτα play στο video: