ΜΑΛΛΙΑ

Ο σωστός τρόπος να κρατάς την ισιωτική, αν θέλεις να κάνεις χαλαρά waves στα μαλλιά σου

Pexels

Ακόμη και τα κορίτσια που κάθε μέρα δεν κάνουμε hairstyling γιατί βαριόμαστε ή απλά δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε με τα μαλλιά μας, έχουμε μερικές σταθερές αξίες καλά κρυμμένες στο ντουλάπι του μπουντουάρ μας. Μετά το σεσουάρ, λοιπόν, η ισιωτική μαλλιών (ή αλλιώς πρέσα) είναι το εργαλείο hairstyling, που οι περισσότερες έχουμε υπό την κατοχή μας.

Και μιλώντας για εργαλεία hairstyling και ισιωτικές μαλλιών, δύο πράγματα είναι καλό να έχουμε πρώτα κατά νου: Αφενός η ποιότητά τους- το να επενδύσουμε δηλαδή, σε μία ισιωτική, με ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία για να προστατεύει τις ευαίσθητες άκρες των μαλλιών, χωρίς να τις φθείρει ή να καταστρέφει την ποιότητα και την υφή της τρίχας, αφετέρου ο σωστός τρόπος χρήσης τους- το πώς δηλαδή θα τη «δουλέψουμε» στα μαλλιά μας, ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κι αν χρησιμοποιείς ισιωτική, ξέρεις από πρώτο χέρι πως οι δυνατότητες για χτενίσματα στα μαλλιά, είναι πραγματικά άπειρες- ανεξάρτητα από αυτό που δηλώνει το όνομά της πως μόνο «ισιώνει» και λειαίνει την τρίχα. Με μία ισιωτική μπορείς να πετύχεις το τέλειο wavy look, να κάνεις beach waves, πιο «κλειστές» μπούκλες και γενικά να δώσεις κίνηση στα μαλλιά σου. Το θέμα σε κάθε περίπτωση είναι να κάνεις εξάσκηση, να φροντίζεις πάντα να βάζεις στα μαλλιά σου ένα προϊόν θερμοπροστασίας πριν τη χρησιμοποιήσεις και φυσικά, να τη χειρίζεσαι σωστά. Σ’ αυτό το τελευταίο, κάνουμε focus σήμερα.

Ποιος είναι όμως, ο σωστός τρόπος να κρατάς την ισιωτική αν θέλεις να κάνεις χαλαρά waves στα μαλλιά σου;

Αν λοιπόν σου αρέσει να κάνεις χαλαρά waves στα μαλλιά σου με την ισιωτική, δεν έχεις παρά να μάθεις να την κρατάς σωστά στα μαλλιά σου. Όπως θα δεις στο παρακάτω video, αντί να κρατάς την ισιωτική με το χέρι που βρίσκεται στην ίδια πλευρά που θέλεις να κάνεις waves στα μαλλιά σου, κράτησέ τη με το αντίθετο, «καθοδηγώντας» την στην ουσία με το άλλο και φορά προς τα κάτω. Αν σε μπέρδεψα, πάτα play στο παρακάτω video για να τα δεις όλα αυτά στην πράξη!