ΜΑΛΛΙΑ

Ο πιο ανορθόδοξος τρόπος να φορέσεις τη στέκα στα μαλλιά σου

Τα αξεσουάρ μαλλιών ήταν ένα από τα top #5 hair trends που κρατήσαμε από τα περσινά fashion shows και τις street style εμφανίσεις των It girls για το φετινό Φθινόπωρο/ Χειμώνα. Τα φετινά runways ήρθαν να συνεχίσουν την «παράδοση» αλλά να μας προτείνουν εναλλακτικούς τρόπους να τα υιοθετήσουμε στο hair look μας.

Και σίγουρα, εκτός από hair clips, τις μπαρέτες, τις κορδέλες, τα μαντήλια και τις πέρλες, οι στέκες είναι ένα αξεσουάρ, που μπορεί να μας βοηθήσει με μία κίνηση να αναβαθμίσουμε το look μας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είτε μιλάμε για αυτές τις oversized στέκες με βελούδινο ή σατέν ύφασμα – συνήθως- και έντονο όγκο (Padded Headbands) που λάτρευε μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα Νταϊάνα, είτε για την all time classic μαύρη στέκα, ακόμη και για αυτές που έχουν κεντημένες πάνω πέρλες, κρύσταλλα ή metallic στοιχεία, οι στέκες τα τελευταία χρόνια έχουν επιστρέψει δυναμικά, βάζοντας τέλος ακόμη και σε μία bad hair day.

Κι αν βαρέθηκες τον κλασικό τρόπο να τη φοράς στα μαλλιά σου και απλά θέλεις να δώσεις ένα πιο μοντέρνο twist στο χτένισμά σου, δεν έχεις παρά να δεις τον τρόπο που την φόρεσαν στο κεφάλι στους τα μοντέλα στο fashion show του Badgley Mischka, στο πλαίσιο της Εβδομάδας της Νέας Υόρκης.

Το πιο ανάποδο hair look που θα κάνεις με τη στέκα

[email protected]

Για τις ανάγκες του show επιλέχθηκαν στέκες κεντημένες με μικρά στρας και κρύσταλλα- ίδιο pattern με αυτό των φορεμάτων- τις οποίες τα μοντέλα, αντί να φορέσουν στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού τους, όπως θα έκαναν συνήθως, με την βοήθεια των hairstylists, τις τοποθέτησαν στο πίσω μέρος, λίγο πιο πάνω από τον αυχένα τους, δηλαδή.

[email protected]

Μάλιστα, το αποτέλεσμα ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό μιας και τα μαλλιά τους ήταν πιασμένα ψηλά, σε ατημέλητους κότσους ( top knots), γεγονός που έκανε τις στέκες όχι μόνο να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, αλλά να δίνουν έναν ακόμη πιο glam αέρα στο όλο look.

[email protected]

Θα φόραγες με αυτόν τον τρόπο την στέκα στα μαλλιά σου; Πώς σου φαίνεται;