ΜΑΛΛΙΑ

8 cool στέκες για να μην έχεις ποτέ ξανά bad hair day

Imxatree

Ένα από τα top 5 beauty trends που κρατήσαμε από τα fashion shows και τις street style εμφανίσεις των It girls για το φετινό Φθινόπωρο/ Χειμώνα ήταν ξεκάθαρα τα αξεσουάρ μαλλιών. Hair clips, μπαρέτες, κορδέλες, στέκες, μαντήλια, πέρλες ακόμη και αλυσίδες και φτερά, ήταν μόνο μερικά από όλα αυτά τα αξεσουάρ που είδαμε, θαυμάσαμε και ξεχωρίσαμε στα μαλλιά των μοντέλων και των διάσημων κοριτσιών της showbiz. Φυσικά, το οτι λατρέψαμε τις αλυσίδες στα ponytails των μοντέλων από το show του Christian Siriano που γενικότερα παρέπεμπαν σε μία grunge αλλά elegance αισθητική, δε σημαίνει -σε καμία περίπτωση- οτι την επόμενη βγήκαμε και εμείς με αλυσίδες στο κεφάλι μας.

Αυτό που θέλω να πω είναι, πως πολλές φορές, η διαφορά ανάμεσα σ' ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ από τα fashion shows μέχρι το αύριο θα πάω στη δουλειά -ή έστω για ποτό- με αυτό στο κεφάλι μου είναι μεγάλη. Γιατί κατά βάθος, οι περισσότερες- δε λέω όλες- είμαστε κατά κάποιο τρόπο πιο συντηρητικές σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε κατασταλάξει σε αυτό που πιστεύουμε πως μας πηγαίνει πιο πολύ και οτιδήποτε «καινούργιο» είναι τουλάχιστον στην αρχή «A BIG NO».

Διάβασε ακόμη: Τα μεγαλύτερα hairstyle trends της νέας σεζόν

Οι στέκες, όμως, δεν είναι κάτι «καινούργιο» στη ζωή μας. Έχουμε εξοικειωθεί μαζί τους χρόνια τώρα. Τις φορούσαμε στο Δημοτικό και Νηπειαγωγείο μη σου πω- ok η μαμά μας είχε βάλει το χεράκι της στο styling- κι αν εξαιρέρσεις το μελανό σημείο της ιστορίας τους -aka τον πόνο πίσω από τα αυτιά που αισθανόμασταν κάθε φορά να τρυπάει το κρανιό μας- ήταν από τα αξεσουάρ που πολύ αγαπούσαμε. Οι στέκες λοιπόν, τα τελευταία χρόνια έχουν επιστρέψει πιο «φουσκωτές» και στολισμένες από ποτέ για να δώσουν extra bonus σε κάθε μας εμφάνιση και φυσικά να μας σώσουν από τις  bad hair days. Παρακάτω, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε 8 διαφορετικές στέκες για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις. Από τις πιο απλές, έως τις πιο φαντεζί.

Η all time classic μαύρη στέκα

ZARA, 9.95 €

Πέρλες

Η&Μ, 9,99 €

Δερματίνη

MANGO, 12.99 €

Metallics

Net-a-Porter, 130 €

Dotty

ASOS, 13.99 €

Η στέκα- κόσμημα

ZARA, 17.95 €

Βελούδινη

H&M, 7,99 €

Leopard Print

ASOS, 11.49 €

Κεντρική Φωτογραφία:Imaxtree