ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μάσκαρα: Αυτό το trick που είδαμε στο TikTok υπόσχεται να κάνει τις βλεφαρίδες ακόμη πιο μακριές

Pexels

Δεν χρειάζονται οδηγίες χρήσης για να βάλει κανείς μάσκαρα στις βλεφαρίδες του. Παρόλα αυτά, όσο χρόνια κι αν περάσουν κι όσο τα social media συνεχίζουν να ασκούν επιρροή και «εκπαιδευτικό» χαρακτήρα, τόσοι περισσότεροι τρόποι- τεχνικές θα «εφευρίσκονται» προκειμένου να πετύχουμε ακόμη πιο μακριές, πλούσιες βλεφαρίδες.

 

Φυσικά, η επιλογή της «κατάλληλης» μάσκαρας- αυτής δηλαδή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες για περισσότερο όγκο, μήκος, πυκνότητα κλπ- είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσει κανείς, όχι όμως, το μοναδικό. Ο τρόπος- η  μέθοδος που θα απλώσεις τη μάσκαρα, μετράει εξίσου. Και κάπου εδώ, έρχομαι να μοιραστώ μαζί σου ένα βιντεάκι που κυκλοφόρησε τελευταία στο TikTok, κάνει θραύση και θα σε κάνει να ξεχάσει όσα ήξερες (όσο αφορά τουλάχιστον τη μάσκαρα).

Η “Zick Zack” Mascara Method από το TikTok

Πιο συγκεκριμένα, η TikToker με το όνομα @makeupbylxna έρχεται να μας μυήσει στη “Zick Zack” Mascara Method. Η ίδια ξεκινά τραβώντας ελαφρώς προς τα έξω την άκρη του ματιού της. Έπειτα, παίρνει στα χέρια της το βουρτσάκι της μάσκαρα και αντί να το κρατά με οριζόντια φορά- όπως συνηθίζεται- το κρατά πρώτα κάθετα, εφαρμόζοντας τη μάσκαρα- από τη μία πλευρά στην άλλη κατά μήκος των βλεφαρίδων της- κάνοντας κινήσεις ζιγκ ζαγκ. Στη συνέχεια, γυρνά το βουρτσάκι οριζόντια και εφαρμόζει τη μάσκαρα, ως συνήθως. Τέλος, μ’ ένα άλλο καθαρό βουρτσάκι, καθαρίζει τυχόν μουντζούρες και ατέλειες στο πάνω κινητό βλέφαρο. Οι βλεφαρίδες είναι πιο μακριές και με περισσότερο όγκο. Πάτα play να δεις το παρακάτω video και τη “Zick Zack” Mascara Method!

Πώς σου φαίνεται η “Zick Zack” Mascara Method; Θα σκεφτόσουν ποτέ να χρησιμοποιήσεις πρώτα κάθετα το βουρτσάκι της μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου και έπειτα με τον κλασικό, οριζόντιο τρόπο; Σε κάθε περίπτωση, αυτό που αν μας ρωτάς δεν θα αποφύγεις, τουλάχιστον τις πρώτες φορές, χρησιμοποιώντας κάθετα το βουρτσάκι της μάσκαρα είναι να μουντζουρωθείς. Γι’ αυτό το λόγο εξοπλίσου με αρκετή υπομονή και το αποτέλεσμα- ποιος ξέρει;- μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακό.