ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 7 εναλλακτικά γαλλικά μανικιούρ για να δοκιμάσεις μέσα στο Μάρτιο

Instagram/amyle.nails/

Με τόσες εναλλακτικές versions, οι επιλογές στο γαλλικό μανικιούρ είναι πραγματικά άπειρες για κάποιον που θέλει να ξεφύγει από το κλασικό λευκό tip στις άκρες των νυχιών του. Πολύχρωμα tips σε πιο έντονες ή πιο pastel αποχρώσεις, συνδυασμένα με άλλα nail trends (όπως το ombre ή τα swirls κλπ), σε μακριά ή πιο κοντά νύχια, με αφηρημένα σχέδια, είναι μόνο μερικές από τις ιδέες για ένα διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ μέσα στο Μάρτιο.

Στο σημερινό #ManiMonday, λοιπόν, κάνουμε focus στο γαλλικό μανικιούρ και πιο συγκεκριμένα σε σχέδια που μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την περίοδο στα νύχια σου.

Κι αν έχεις ραντεβού για το #mani σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα και γιατί όχι, να αποθηκεύσεις τα σχέδια που σου αρέσουν περισσότερο για το επόμενο μανικιούρ σου. Φυσικά, μην ξεχνάς να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά.

7 εναλλακτικά γαλλικά μανικιούρ για το Μάρτιο

Pastel Fantasy

Από τις πιο ανοιξιάτικες εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ. Το μόνο που έχεις να κάνεις σ’ αυτή την περίπτωση είναι να επιλέξεις τα pastel χρώματα που σου αρέσουν περισσότερο και ταιριάζουν στο mood σου.

Lilac Power

Το απαλό μωβ- λιλά της λεβάντας είναι από τα πλέον πιο αγαπημένα μας, κλασικά χρώματα, από το outfit έως το μανικιούρ μας!

Double French

Αν πάλι λατρεύεις τις σκούρες αποχρώσεις, ποιος είπε πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να τις φοράς όλο το χρόνο; Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείς να σπάσεις τη μονοχρωμία συνδυάζοντας τη σκούρα απόχρωση με μία πιο ανοιχτή.

 

Think Pink

To baby pink ή στα ελληνικά το απαλό ροζ, είναι μία απόχρωση που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα!

Orange Swirls

Γιατί να συμβιβαστείς μ’ ένα nail trend όταν μπορείς να συνδυάσεις 2 μαζί σ’ ένα μανικιούρ; Ένα γαλλικό μανικιούρ σε μία πορτοκαλί απόχρωση σε συνδυασμό με swirls είναι δύο φορές πιο εντυπωσιακό!

Negative Space French Mani

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, δοκίμασε ένα διπλό γαλλικό μανικιούρ σε παρόμοιες αποχρώσεις

Short Nails

Γαλάζιο- πορτοκαλί- κοραλλί εναλλάξ. Ποιος είπε πως δεν μπορείς να δοκιμάσεις το γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια;