ΝΥΧΙΑ

Chrombré: Το νέο trend στο μανικιούρ συνδυάζει 2 τάσεις μαζί

Instagram/the_gelbottle_inc

Τα metallics είναι ένα από τα κυρίαρχα fashion και beauty trends του 2024. Τα είδαμε να πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες, στο street style και το μακιγιάζ στα fashion shows μεγάλων οίκων Μόδας. Στα νύχια, τα θαυμάσαμε μέσω των chrome nails που πρόσφεραν αυτό το εντυπωσιακό εφέ λιωμένου μετάλλου στο μανικιούρ. Αυτή τη φορά βέβαια, θα μιλήσουμε τα chrombré nails, μία από τις πιο hot right now εκδοχές της συγκεκριμένης τάσης.

 

 

Όπως μπορεί κανείς να καταλάβει εύκολα από το όνομά τους, τα chrombré nails είναι ένας συνδυασμός 2 μεγάλων τεχνικών/τάσεων στο μανικιούρ: Των chrome και ombré nails.

Στην ουσία, αρχικά, πάνω στην επιφάνεια των νυχιών δημιουργείται ένα απαλό ντεγκραντέ εφέ με 2 ή περισσότερες διαφορετικές αποχρώσεις, ενώ, στο τέλος, στα νύχια απλώνεται η ειδική chrome powder/ ανακλαστική σκόνη που δημιουργεί ένα έντονο μεταλλικό εφέ. Το αποτέλεσμα είναι ένα τολμηρό μανικιούρ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Ανάλογα με τις αποχρώσεις στα βερνίκια που θα χρησιμοποιήσει κανείς, μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε εφέ: Από ένα πιο διακριτικό μανικιούρ έως ένα πιο τολμηρό, που να συνδυάζει πολλά χρώματα κάνοντας stand out σ΄ ολόκληρο το look. Φαντασία και διάθεση για πειραματισμό να υπάρχει.

Και από τη θεωρία στην πράξη… Αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις την τάση των Chrombré Nails, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά μανικιούρ για να πάρεις #nailisnpo.Τι λες;

5 chrombré μανικιούρ για να διαλέξεις

ΥΓ: Όπως σου έχω ξαναπεί, ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσει κανείς τα ombre nails στο σπίτι, είναι να χρησιμοποιήσει ένα απλικατέρ σκιάς ματιών ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ μιας χρήσης εφαρμόζοντας ταμποναριστά πάνω στα νύχια τα χρώματα που έχει απλώσει πάνω τους.