ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 minimal μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Instagram/betina_goldstein/

Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν διακριτικά nail art με καρδιές; Ποιος είπε πως δεν μπορείς να διατηρήσεις τον minimal χαρακτήρα στο μανικιούρ σου, ακόμη και αν θέλεις να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή να πειραματιστείς με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα;

 

Κάπως έτσι, στο σημερινό #ManiMonday, βάζουμε στο επίκεντρο minimal μανικιούρ και πιο συγκεκριμένα  διαφορετικές ιδέες-τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να πειραματιστεί αν θέλει να τιμήσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί, ομολογουμένως, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τις λέξεις μανικιούρ, καρδιές, Βαλεντίνος δεν είναι κάτι minimal.

Κι αυτή τη φορά, η έμπνευση έρχεται από τους nail artists του Instagram που και σ’ αυτή την περίσταση δεν μας απογοήτευσαν.

Αν λοιπόν, έχεις κλείσει ήδη το ραντεβού σου για μανικιούρ, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα και γιατί όχι, να αποθηκεύσεις τα σχέδια που σου αρέσουν περισσότερο για το επόμενο mani σου. Φυσικά, μην ξεχνάς να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά.

6 minimal μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Love always wins: Το μανικιούρ- υπενθύμιση που χρειαζόσουν για να θυμάσαι πως η αγάπη πάντα (και όλα τα) νικά.

Clean Heart Nails: Αν σου αρέσουν οι μικρές καρδιές στα νύχια αλλά ψάχνεις για τον πιο minimal τρόπο που μπορείς να τις υιοθετήσεις, τότε, τσέκαρε αυτό το #mani.

Red Hearts: Φυσικά, εκτός από τις λευκές καρδιές μπορείς να δοκιμάσεις την ίδια λογική κάνοντας και κόκκινες.

 

Minimal Romantic Soul: Ακόμα και μία μόνο μικρή κόκκινη καρδιά αρκεί να κάνει τη διαφορά στο απλό μανικιούρ σου.

Comme des garçons lovers: Αν πάλι, ψάχνεις ένα πιο funky σχέδιο, αντί της κλασικής καρδιάς.

Val Dark Nails: Αν λατρεύεις τις σκούρες αποχρώσεις, αλλά θέλεις να μπεις σε Valentines mood, δες το παρακάτω mani.