ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 μανικιούρ στο πράσινο χρώμα της ελιάς

Instagram/saskiafenwick/

Κλείνοντας το ραντεβού για το μανικιούρ σου και με το ερώτημα «τι χρώμα να βάψω αυτή τη φορά τα νύχια μου» να ταλανίζει το μυαλό σου, ιδιαίτερα αυτή τη μεταβατική περίοδο, ενδεχομένως, το olive green, γνωστό και ως πράσινο χρώμα της ελιάς να μην είναι η πρώτη απόχρωση που θα σκεφτείς.

 

 

 

Ωστόσο, το φθινόπωρο ξεκίνησε (το έχουμε καταλάβει αισθητά από την αλλαγή θερμοκρασίας) και αν θέλεις μία ήπια μετάβαση από τα έντονα χρώματα του καλοκαιριού σε πιο ήπιες, γήινες αποχρώσεις, το olive green ίσως είναι η τέλεια πρόταση για το μανικιούρ σου. Στο σημερινό #ManiMonday, λοιπόν, όπως καταλαβαίνεις, το χρώμα της ελιάς πρωταγωνιστεί σε διάφορες εκδοχές του.

Άλλωστε, το λαδί είναι μια υπέροχη απόχρωση του πράσινου που ταιριάζει σε κάθε εποχή, ανεξάρτητα από το μήκος και το σχήμα των νυχιών ή τον τόνο της επιδερμίδας.

Κι αν ψάχνεις για έμπνευση, μην ανησυχείς καθόλου. Πιστές στο ραντεβού μας και σήμερα, είμαστε εδώ, για να σου δώσουμε ακόμη περισσότερο #nailinspo και να μοιραστούμε τα μανικιούρ που έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς αυτή την εβδομάδα και είναι τέλεια γι αυτή τη μεταβατική περίοδο.

6 olive green μανικιούρ

Negative-Space Half Moons: Το half-moon nail art ανήκει ξεκάθαρα στην κατηγορία των πιο αγαπημένων (και κλασικών) μανικιούρ. 

 Full στη μονοχρωμία: Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το λαδί χρώμα στα νύχια σου 

Mix & Match: Ένα touch glitter αρκεί να κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ σου- να είσαι σίγουρη!

Matte Abstract Olive Green Nails: Αν θέλεις να ξεφύγεις από το κλασικό nail art, αλλά και τα κρεμώδη φινιρίσματα στα βερνίκια νυχιών 

Flower Power: Τι θα έλεγες να συνδυάσεις το olive green στα νύχια σου με το floral trend; 

Dark Olive: Η τέλεια επιλογή αν λατρεύεις και ανυπομονείς για τις πιο σκούρες αποχρώσεις στο μανικιούρ σου