ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 7 half-moon μανικιούρ για να ξεφύγεις από τα κλασικά

Instagram/aliciatnails/

Το half-moon nail art ανήκει ξεκάθαρα στην κατηγορία των πιο αγαπημένων (και κλασικών) μανικιούρ. Και αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό στα δικά μας μάτια τουλάχιστον, δεν είναι μόνο το γεγονός πως ταιριάζει σ’ όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών- από τα πιο κοντά, έως τα πιο μακριά και από τα τετράγωνα, έως τα stilleto nails, αλλά και η δυνατότητά του να συνδυάζει περισσότερες από μία τάσεις στο nail art, όπως το γαλλικό μανικιούρ, το color-blocking κλπ, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το half moon μανικιούρ (πιο συγκεκριμένα το μισοφέγγαρο που δημιουργείται στη βάση των νυχιών) μπορεί να είναι στρογγυλό, ωοειδές, να έχει διάφορα μεγέθη: μικρό- μεσαίο- λίγο μεγαλύτερο, να έχει περίγραμμα (double half moon), να έχει χρώμα ή να παραμένει άβαφο, δημιουργώντας μεγαλύτερη αντίθεση. Ανάλογα με το στιλ και τη διάθεσή σου εκείνη τη στιγμή, εσύ επιλέγεις το συνδυασμό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Στο σημερινό #ManiMonday ραντεβού μας, λοιπόν, κάνουμε focus στο half-moon μανικιούρ, παρουσιάζοντάς σου μερικά σχέδια που είδαμε και αποθηκεύσαμε από αγαπημένους Insta-nail λογαριασμούς.

Κι αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό από τη μονοχρωμία στα νύχια σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τα παρακάτω σχέδια πριν το επόμενο ραντεβού σου. Αποθήκευσε αυτό/ αυτά που σου άρεσαν περισσότερο.

7 half moon μανικιούρ

Color Block Half-Moons: Τι θα έλεγες να κάνεις color blocking στο μανικιούρ σου και αντί για μία απόχρωση, να βάψεις τα νύχια σου σε δύο- μία για τη βάση των νυχιών σου και η άλλη για το half moon;

Ombre Half Moon σε μία λευκή all time classic απόχρωση που ταιριάζει με όλα

Pastel Half Moons: Αν λατρεύεις τις pastel αποχρώσεις ανεξάρτητα από την εποχή

A touch of color : Ο πιο τέλειος τρόπος να προσθέσεις ένα touch χρώματος στα νύχια σου, κρατώντας πάντα τις ισορροπίες

Double Half Moon: Αν έχεις δοκιμάσει ήδη το half moon και θέλεις να κάνεις ένα μικρό update, πώς θα σου φαινόταν να προσθέσεις μία δεύτερη γραμμή (μ’ ένα άλλο χρώμα) γύρω από το πρώτο half moon;

Minimalist Half-Moon Mani: Το πιο minimal μανικιούρ με «μισοφέγγαρα»

Silver Alert: Τα metallics είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις του φθινοπώρου. Το μανικιούρ, φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση!