ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 6 floral μανικιούρ για να υποδεχτείς τον Απρίλιο

Instagram/thehangedit/

Πριν λίγες μέρες μοιραστήκαμε από αυτή εδώ τη στήλη μερικές συμβουλές για το πώς μπορείς να δυναμώσεις τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια σου, ενώ σού δώσαμε ιδέες για το μανικιούρ σου από τις Spring 2023 συλλογές -σε περίπτωση που έχεις κοντά νύχια. Πρώτη εβδομάδα του Απρίλιου και το πρώτο #ManiMonday του μήνα, δεν θα μπορούσε να μην έχει μία γενναιόδωρη δόση από florals. 

 

 

Από απλά μέχρι πιο περίτεχνα και αφηρημένα floral patterns, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, τα λουλούδια πρωταγωνιστούν στα νύχια φτιάχνοντάς μας τη διάθεση, ξεφεύγοντας από τις κλασικές επιλογές στο μανικιούρ.

Οι συνδυασμοί που μπορεί να κάνει κανείς με τα λουλούδια στο μανικιούρ του είναι σίγουρα πολλοί και γι’ αυτόν τον λόγο, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τα παρακάτω μανικιούρ που έχουμε αποθηκεύσει από αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram, πόσο μάλλον αν έχεις αυτές τις μέρες ραντεβού για τα νύχια σου.

Φυσικά, αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά, μην ξεχάσεις να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike, για να μας δείξεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο.

6 floral μανικιούρ 

French Floral Mani: Αν σου αρέσει το γαλλικό μανικιούρ και τα λουλούδια, αυτό είναι ένα σχέδιο που συνδυάζει και τα δύο!

Τι θα έλεγες αν «γέμιζες» τη γραμμή του γαλλικού μόνο με λουλούδια;

Πες «ναι» στα πιο ανοιχτά, pastel χρώματα για τη βάση των νυχιών σου και συνδύασέ τα με floral λεπτομέρειες!

Ombre Floral Nails: Ένα από τα πιο αγαπημένα μας μανικιούρ! 

 

White Florals: Τι θα έλεγες για μερικά λουλούδια πάνω σ’ ένα ανοιχτόχρωμο mani;

Hot Pink Florals Nails: Το ροζ είναι ένα από τα χρώματα που πρωταγωνιστούν τη φετινή άνοιξη! Πώς θα σου φαινόταν αν το συνδύαζες με floral λεπτομέρειες στα νύχια σου;