ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 μανικιούρ στο χρώμα του καφέ – για να πίνεις τον cappuccino σου με στιλ

Instagram/victor.nailgod/

Απολαμβάνουμε το μανικιούρ στα νύχια μας όσο και τον καφέ (ακόμη κι αν είναι χαρουποκαφές) με τους φίλους μας. Κι αν το καλοσκεφτείς, το feeling και στις δύο περιπτώσεις είναι ακριβώς το ίδιο: Αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, κάνοντας κάτι που μας αρέσει.

 

 

Είτε λατρεύεις τον cappuccino, είτε τον παγωμένο americano, η αίσθηση της πρώτης γουλιάς είναι εξίσου απολαυστική με αυτή που προσφέρει ένα εντυπωσιακό μανικιούρ, πόσο μάλλον, αν το δεύτερο αντλεί την έμπνευσή του από το πρώτο. Άλλωστε, τα brown nails είναι ένα από τα hot trends του φθινοπωρινού μανικιούρ.

Κι αφού κατασταλάξαμε στο χρώμα, περνάμε στο σχέδιο…Σ’ αυτό το τελευταίο, ερχόμαστε σήμερα να σου δώσουμε το απαραίτητο #inspo. Την προηγούμενη φορά κάναμε focus σε φθινοπωρινά μανικιούρ που αποθηκεύσαμε στο κινητό μας τελευταία, το σημερινό #ManiMonday είναι γεμάτο με μανικιούρ στο χρώμα του καφέ.

Αν, λοιπόν, σου αρέσει το nail art και γενικότερα το να πειραματίζεσαι με τα νύχια σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τη μονοχρωμία στα νύχια σου, τσεκάροντας τα παρακάτω σχέδια πριν το επόμενο ραντεβού σου. Αποθήκευσε όσα σού άρεσαν περισσότερο και φυσικά, μην ξεχνάς να ταγκάρεις το Instagram του LadyLike αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά!

5 φθινοπωρινά μανικιούρ στο χρώμα του καφέ

Η πιο μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού έχει negative space latte swirls! 

 

Café au lait : Το λευκό γαλλικό παραμένει η βάση σε όλα τα νύχια, πάνω στα οποία προστίθενται μικρά swirls στις αποχρώσεις του καφέ

Caramel Macchiato Nails και μονοχρωμία για εσένα που θέλεις κάτι που να κάνεις διάλειμμα από το nail art

Trendy prints στους τόνους του καφέ, αν είσαι έτοιμη για κάτι πιο funky στα νύχια σου

The minimal (coffee) way