ΝΥΧΙΑ

Αυτό είναι το πιο creepy μανικιούρ που έχουμε δει τελευταία

Pexels

Υπάρχουν κορίτσια που λατρεύουν τη μονοχρωμία στο μανικιούρ τους κι άλλα, που δέχονται κάθε nail challenge, δοκιμάζοντας διάφορα σχέδια στα νύχια τους (hey, it’s me). Η διάθεση την εκάστοτε στιγμή και η φαντασία, παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε περίπτωση.

 

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν μερικά nail art που απλά δεν είχες φανταστεί ότι μπορεί να υπάρξουν. Σχέδια στα νύχια που τα χαζεύεις, μη μπορώντας να πιστέψεις πως είναι αληθινά, όπως το τελευταίο, ”realistic eyes” manicure που ανέβηκε στο λογαριασμό της αγαπημένης nail artist, Betina R. Goldstein και είναι ό,τι πιο creepy έχουμε δει τελευταία σε μανικιούρ (#τουλάχιστον_εγώ).

Όχι, δεν μιλάμε για τα ζωγραφιστά evil eyes που ήταν hot trend του καλοκαιριού, ούτε για μικρά ματάκια κολλημένα πάνω στα νύχια, αλλά για μάτια με κανονικές βλεφαρίδες, που μοιάζουν εκπληκτικά με αληθινά και δημιουργούνται πάνω στα νύχια. Μία ανατριχίλα τη νιώθεις και μόνο από την περιγραφή, πριν πατήσεις play στο παρακάτω video…

Το creepy μανικιούρ της Betina R. Goldstein

«Αν με ακολουθείτε τα τελευταία χρόνια, ξέρετε την εμμονή μου να ζωγραφίζω realistic eyes (σχεδόν πραγματικά) στα νύχια μου. Κάθε φορά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη και να πιέζω τον εαυτό μου να γίνει ακόμα πιο προσεκτική με τις λεπτομέρειες. Το 2020, δημιούργησα realistic eyes χωρίς βλεφαρίδες. Αυτή τη φορά (τα μάτια που έκανα) έχουν βλεφαρίδες, που έκοψα και κόλλησα ξεχωριστά από το @lashify. Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την υφή και το πάχος του δέρματος, αλλά θα πειραματιστώ με μερικά ακόμη (παρόμοια σχέδια) τον Οκτώβριο, προσπαθώντας να τα βελτιώσω. Όλο αυτό που βλέπεις είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και «σκαλισμένο» από εμένα» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η nail artist εξηγώντας στην ουσία πως δεν πρόκειται για κάποια τάση ή πρόταση για τα νύχια μας αυτή την περίοδο, αλλά για δικό της nail challenge. Εμείς, πάντως creepy συνεχίζουμε να το βλέπουμε!