ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 μανικιούρ σε neon αποχρώσεις

Instagram/thehangedit/

Αν το καλοσκεφτείς, το μανικιούρ, είναι ένας τρόπος να πειραματιστείς με color trends και γενικότερα τάσεις που ίσως να δίσταζες ή να μη σκεφτόσουν ποτέ να δοκιμάσεις στο outfit σου. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από την τάση του neon, δεν υπάρχει.

 

 

Με έμπνευση από τα 80s, οι neon αποχρώσεις τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμικό comeback στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όσοι «καχύποπτοι» έχουμε μετανοήσει. Απλά, πλέον υπάρχουν περισσότεροι τρόποι να διαχειριστεί κανείς την τάση, εντάσσοντάς την στρατηγικά στις εμφανίσεις του και το μανικιούρ είναι ξεκάθαρα μέσα σ΄ αυτούς.

Ανεξάρτητα λοιπόν, από το μήκος των νυχιών σου- αν έχεις δηλαδή, κοντά ή μακριά νύχια, πιστές στο ραντεβού μας και σήμερα, είμαστε εδώ, για να σου δώσουμε ακόμη περισσότερο #nailinspo και να μοιραστούμε μερικά καλοκαιρινά μανικιούρ σε neon αποχρώσεις που έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις τα παρακάτω #mani του σημερινού #ManiMonday, αποθηκεύοντας τα σχέδια που σου αρέσουν πιο πολύ!

5 neon μανικιούρ

Total Neon: Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις μία και μόνο απόχρωση στο μανικιούρ σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα πέντε πιο αγαπημένα σου neon χρώματα.

Neon Lime: Εκτός από την κλασική version του γαλλικού μανικιούρ, μπορείς να δοκιμάσεις κι αυτή σε neon αποχρώσεις

Δύο από τις πιο hot τάσεις μαζί: Neon χρώματα (εδώ ένα neon πορτοκαλί που θυμίζει ξεκάθαρα ηλιοβασίλεμα) και swirls

Minimalist Neon: Αν θέλεις πραγματικά κάτι πολύ διακριτικό (αλλά neon) για τα νύχια σου

Ombre Neon Yellow Nails: Για εσένα που λατρεύεις τα έντονα χρώματα