ΝΥΧΙΑ

8 μανικιούρ με διάφανη βάση για σένα που θέλεις να συνδυάσεις nail art με μινιμαλισμό

Instagram/betina_goldstein/

Στον beauty κόσμο δε χωράνε περιορισμοί και στερεότυπα κάθε είδους. Τίποτα δεν απαγορεύεται, αρκεί να έχεις φαντασία και να είσαι ο εαυτός σου. Κι όσο κι αν δεν το συνειδητοποιούμε, το μανικιούρ είναι ένας τρόπος αυτοέκφρασης. Από τα χρώματα, το nail art που θα επιλέξουμε, έως το σχήμα στα νύχια μας δείχνουν πολλά για τη διάθεση, την προσωπικότητα, τη φάση που βρισκόμαστε τη δεδομένη στιγμή.

 

Σ’ αυτή τη λογική της απενοχοποίησης όσων είχαμε ενοχοποποιήσει κάπως στο κεφάλι μας (οι τάσεις στα 90s σίγουρα δεν άφησαν σε όλους όμορφες αναμνήσεις), το μανικιούρ αρχίζει να αποσυνδέεται από τα στρας, το glitter, τα έντονα χρώματα και τις αντιθέσεις, το μακρύ μήκος στα νύχια μας που κάποιοι είχαμε συνδέσει αποκλειστικά.

Nail Art και μινιμαλισμός μπορούν να συνδυαστούν εξίσου και να μην είναι καθόλου βαρετά. Οι τάσεις αποκτούν μία personalised φιλοσοφία που έχει μεγαλύτερο νόημα.

Με έμπνευση από την beauty τάση του skinimalism που υπαγορεύει την υιοθέτηση μίας πιο μίνιμαλ, απλοποιημένης ρουτίνας ομορφιάς και την αποδοχή- ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της επιδερμίδας μας, τα μανικιούρ με διάφανη βάση αποπνέουν ένα clean, πολύ κομψό αέρα, εστιάζοντας πρώτα στην υγεία των νυχιών και μετά, στα διακριτικά σχέδια- nail art- που τα κοσμούν δημιουργώντας ένα μοντέρνο update.

Το nail art πάνω σε διάφανη βάση μπορεί να προσφέρει ακριβώς ένα κλασικό και μίνιμαλ αποτέλεσμα, που όμως, να μην είναι καθόλου βαρετό.

Παρακάτω θα βρεις μερικά μίνιμαλ σχέδια πάνω σε διάφανη βάση που μπορείς να αποθηκεύσεις και φυσικά να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι, αν πειραματίζεσαι πρώτη φορά με το μανικιούρ σου.

8 μανικιούρ με διάφανη βάση

Side french

Μανικιούρ με διάφανη βάση: Μetallic Half Moon

Logo Nails

 

Μανικιούρ με διάφανη βάση: Evil Eye Μανικιούρ

Just fun pastels

Μανικιούρ με διάφανη βάση: Pearly French

Yellow Swirls

Florals