ΝΥΧΙΑ

Gem nails: Αν λατρεύεις το glitter, αυτό το μανικιούρ είναι για σένα

instagram.com/betina_goldstein/

Ποτέ δεν είναι νωρίς για λίγο glitter. Ειδικά τώρα που ξεκίνησε ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου και οι εμφανίσεις μας γίνονται πιο γιορτινές.

Βγάζουμε από την ντουλάπα τα party dresses, φοράμε δίχως δεύτερη σκέψη τα αγαπημένα μας κόκκινα κραγιόν και δοκιμάζουμε μακιγιάζ με glitter. Και μετά σειρά έχει το μανικιούρ. Φυσικά και σε αυτό το κομμάτι επικρατεί το glitter είτε το δοκιμάσεις μόνο του είτε με άλλα σχέδια. Σε περίπτωση όμως που το έχεις βαρεθεί (κάπως δύσκολο γιατί ποια το βαριέται;) υπάρχει μία παρόμοια τάση στο μανικιούρ και αξίζει να τη δοκιμάσεις.

Gem nails aka νύχια με μικροσκοπικούς κρυστάλλους και στρας. Δεν είναι νέα τάση αλλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα πολύχρωμα ή διάφανα στρας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μανικιούρ. Πώς να υιοθετήσεις το trend: Συνήθως τα gem nails αναδεικνύονται καλύτερα με bare nails. Χρησιμοποίησε δηλαδή μία βάση νυχιών ή ένα βερνίκι σε nude αποχρώσεις. Αν από την άλλη σου αρέσει τo bold στιλ δοκίμασε τα gem nails με ένα σκούρο βερνίκι νυχιών.

Σε κάθε περίπτωση οι nail artists προσφέρουν τις καλύτερες ιδέες στο Instagram. Ακολουθούν μερικές για να τα δοκιμάσεις φέτος τα Χριστούγεννα.

Gem nails: Αν λατρεύεις το glitter αυτό το μανικιούρ είναι για σένα

Αν τα στρας σου φαίνονται too much σε όλα τα νύχια, μπορείς να τα δοκιμάσεις μόνο σε ένα ή σε δύο.

Crystalized french manicure ή αλλιώς η καλύτερη ιδέα για το μανικιούρ της Πρωτοχρονιάς.

Gem nails με μικροσκοπικά αστέρια.

Με 70s mani.

Με πολύχρωμα στρας.

Crystal flowers

Με μικρά κρύσταλλα.