ΝΥΧΙΑ

Gem nails: Αν λατρεύεις το glitter, αυτό το μανικιούρ είναι για σένα

instagram.com/betina_goldstein/

Τα μικροσκοπικά στρας πάνω στο πρόσωπο (aka face jewels) υπόσχονται τα πιο ιδιαίτερα beauty looks. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, μπαίνουν πάνω στα νύχια μας και δημιουργούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ.

Το διάστημα που βγάζουμε από την ντουλάπα τα party dresses, φοράμε δίχως δεύτερη σκέψη τα αγαπημένα μας κόκκινα κραγιόν και δοκιμάζουμε μακιγιάζ με πολλή λάμψη, σειρά έχει το μανικιούρ. Φυσικά και σε αυτό το κομμάτι επικρατεί το glitter είτε το δοκιμάσεις μόνο του είτε με άλλα σχέδια. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό υπάρχει μία παρόμοια τάση στο μανικιούρ και αξίζει να τη δοκιμάσεις.

Gem nails aka νύχια με μικροσκοπικούς κρυστάλλους και στρας. Δεν είναι νέα τάση αλλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα πολύχρωμα ή διάφανα στρας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μανικιούρ. Πώς να υιοθετήσεις το trend: Συνήθως τα gem nails αναδεικνύονται καλύτερα πάνω σε φυσικά νύχια. Χρησιμοποίησε, δηλαδή, μία βάση νυχιών ή ένα βερνίκι σε nude αποχρώσεις. Αν από την άλλη σου αρέσει τo bold στιλ δοκίμασε τα gem nails με ένα σκούρο βερνίκι νυχιών όπως για παράδειγμα ένα πράσινο ή βαθύ μπλε.

Σε κάθε περίπτωση οι nail artists προσφέρουν τις καλύτερες ιδέες στο Instagram. Ακολουθούν, παρακάτω, μερικές ιδέες για να δοκιμάσεις..

Gem nails: Αν λατρεύεις το glitter αυτό το μανικιούρ είναι για σένα

Αν τα στρας σου φαίνονται too much σε όλα τα νύχια, μπορείς να τα δοκιμάσεις μόνο σε ένα ή σε δύο.

Crystalized french manicure ή αλλιώς η καλύτερη ιδέα για ένα λαμπερό μανικιούρ.

Gem nails με μικροσκοπικά αστέρια.

Με 70s mani.

Με πολύχρωμα στρας.

Crystal flowers

Με μικρά κρύσταλλα σε κάθε νύχι.