ΠΡΟΣΩΠΟ

Πιο μακριές και δυνατές βλεφαρίδες με 3 υλικά από την κουζίνα σου

Imaxtree Imaxtree

Πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Σίγουρα η μάσκαρα είναι το μυστικό «όπλο» στο νεσεσέρ σου. Παρ’ όλα αυτά, μερικοί ακόμη σύμμαχοι «κρύβονται» στην κουζίνα σου. Σύμμαχοι- φυσικά υλικά που μπορούν να θρέψουν τις βλεφαρίδες σου, χαρίζοντάς τους μήκος και δύναμη. Τι λες;

Η χρήση τους απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς μερικά καθαρά βουρτσάκια μάσκαρα ή μπατονέτες  και αφού τα βουτήξεις στο έλαιο που θέλεις, να τα απλώνεις απαλά πάνω στις βλεφαρίδες σου σαν θεραπεία, όπως θα έκανες με τη μάσκαρα, μέχρι να απορροφηθούν. Το επόμενο πρωί πλύνε το πρόσωπό σου, ως συνήθως, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάς α) να επαναλαμβάνεις καθημερινά τη διαδικασία για τουλάχιστον 6-8 εβδομάδες, αν θέλεις να δεις γρήγορα αποτέλεσμα και β) να κάνεις σωστό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό.

Ελαιόλαδο

Δεν έχω απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει το ελαιόλαδο (ακόμη και στο beauty  κόσμο). Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα που δρουν ως μαλακτικά, ενυδατώνουν και μαλακώνουν τις βλεφαρίδες, συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξή τους.

Λάδι καρύδας

Ένα άλλο φυσικό συστατικό που ενυδατώνει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες. Το λάδι καρύδας, όταν εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής, στα φρύδια, στις βλεφαρίδες κλπ μπορεί να αποτρέψει την τριχόπτωση και το σπάσιμο της τρίχας. Εάν αισθάνεσαι πως είναι πολύ πηχτό- στερεό για να το χρησιμοποιήσεις, απλά ζέστανέ το, ώστε να γίνει υγρό και άπλωσέ το με το καθαρό βουρτσάκι.

Καστορέλαιο

Δεν γινόταν να μην υπάρχει στη λίστα με όλα αυτά τα φυσικά συστατικά που δυναμώνουν και ενισχύουν τις βλεφαρίδες. Με σύνθεση πλούσια σε σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, το καστορέλαιο απλά κάνει θαύματα. Just use it!