ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα πετύχεις το τέλειο smokey eye look μ’ ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Μπορεί να θεωρείται ένα από τα extra steps στην προετοιμασία του μακιγιάζ, όμως, ένα πέρασμα με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων αρκεί για να κάνει τη διαφορά στις βλεφαρίδες μας, προκειμένου να δείχνουν πιο γυριστές και εντυπωσιακές, χωρίς καμία στρώση μάσκαρας.

 

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις- αν το έχεις δοκιμάσει έστω και μία φορά, καταλαβαίνεις σε ποιο πράγμα αναφέρομαι- κρατώντας το ψαλιδάκι βλεφαρίδων 15 δευτερόλεπτα κάτω από το ζεστό αέρα που βγάζει το σεσουάρ και στη συνέχεια τοποθετώντας το κοντά στη βάση και στο κέντρο του μήκους των βλεφαρίδων σου-με προσοχή βέβαια- αρκούν για να πετύχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα στα μάτια σου.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, φρόντισε να μην το παρακάνεις με τη θερμότητα και καείς και φυσικά, να κάνεις ήπιες κινήσεις χωρίς να ασκείς μεγάλη δύναμη για να μην τραυματίσεις τις βλεφαρίδες σου. Όλα αυτά τα ξέρεις, τα έχεις ξαναδιαβάσει τουλάχιστον σ’ αυτή εδώ τη στήλη.

Παρ’ όλα αυτά, οι χρήσεις που μπορεί να έχει ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων στο μακιγιάζ είναι πολύ περισσότερες από αυτές που νομίζεις και νόμιζα και εγώ, πριν δω το παρακάτω video στο Instagram.

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν, αν δημιουργούσες το τέλειο smokey eye look ή ακόμη καλύτερα τελειοποιούσες το cut crease στο μακιγιάζ σου, μόνο με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων; Τα πράγματα είναι πολύ απλά και πριν πατήσεις play στο παρακάτω video να δεις όλο το how to, πρέπει να πω πως η συγκεκριμένη τεχνική δείχνει πολύ κολακευτική για κάθε σχήμα ματιών. Δοκίμασέ τη!