ΚΟΥΡΕΜΑ

Μακρύ καρέ: 5 άψογες ιδέες για να δοκιμάσεις τον Ιούλιο

Launchmetrics Spotlight

Αμέσως μετά τα pixie κουρέματα (ή mullets) το καρέ είναι ίσως το πιο πρακτικό κούρεμα που μπορείς να κάνεις μέσα στο καλοκαίρι. Είναι ευέλικτο, δεν χρειάζεται πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του λουσίματος αλλά ούτε και όταν θέλεις να το χτενίσεις.

Υπάρχουν πολλές εκδοχές για να δοκιμάσεις και για να βρεις αυτή που θα σε διευκολύνει στην καθημερινότητα. Αν σκέφτεσαι να κάνεις την αλλαγή μέσα στο καλοκαίρι χωρίς να κόψεις πολύ μήκος από τα μαλλιά σου μπορείς να δοκιμάσεις ένα μακρύ ή μεσαίου μήκους καρέ.

Η συγκεκριμένη εκδοχή του καρέ έχει σαν όριο το μήκος του αυχένα (στην ουσία τον καλύπτει) αλλά πάντα μπορείς να πειραματιστείς με το μήκος. Να το κόψεις ελάχιστα πιο κοντό ή να το αφήσεις πιο μακρύ (στα κόκκαλα του στέρνου). Μπορείς, επίσης, να το συνδυάσεις με φράντζα στο πλάι, με curtain bangs (ή όποια εκδοχή της αφέλειας προτιμάς) ή απλώς να το δοκιμάσεις με χωρίστρα στη μέση. Ακολουθούν, παρακάτω, 5 ιδέες κατευθείαν από το πρόσφατο street style του Παρισιού, για να δοκιμάσεις φέτος τον Ιούλιο.

Μακρύ καρέ: 5 άψογες ιδέες για να δοκιμάσεις τον Ιούλιο

Μακρύ καρέ με χωρίστρα στη μέση

Εδώ το καρέ φτάνει μέχρι τον αυχένα και συνδυάζεται με χωρίστρα στη μέση. Το πιο μακρύ μήκος του σού δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις χτενίσματα όπως το παρακάτω με κυματισμούς.

Launchmetrics Spotlight

Με curtain bangs

Το μακρύ καρέ ανανεώνεται πάντα με μερικές curtain bangs.

Launchmetrics Spotlight

Μακρύ καρέ με βαθιά φράντζα στο πλάι

Ένα από τα πιο κομψά κουρέματα που αξίζει να δοκιμάσεις.

Launchmetrics Spotlight

Μαζί με ασύμμετρα κομμένες αφέλειες

Οι μακριές αφέλειες σε ασύμμετρο μήκος θα δώσουν ένα grunge ύφος στο καρέ σου.

Launchmetrics Spotlight

Μέχρι τους ώμους

Ένα μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους -εκτός από πρακτικότητα- προσφέρει παράλληλα άπειρες ιδέες για χτενίσματα.

Launchmetrics Spotlight