ΜΑΛΛΙΑ

“Louis Vuitton” Hair: Το καστανό χρώμα για τα μαλλιά σου που θα λατρέψεις αυτή την άνοιξη

Pexels

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις μία νέα σεζόν με ένα ​​νέο χρώμα στα μαλλιά σου; Ρητορικό το ερώτημα και εγώ, είμαι σήμερα εδώ, για να σου μιλήσω για το trend των “Louis Vuitton” Hair.

 

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι λοιπόν, να βάψεις τα μαλλιά σου, αξίζει να αφιερώσεις μερικά λεπτά για να ενημερωθείς για τα “Louis Vuitton” Hair aka το καστανό που- είμαι σίγουρη- θα λατρέψεις αυτή την άνοιξη.

Τι είναι το “Louis Vuitton” Hair Trend;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στον νου όταν ακούς τη φράση “Louis Vuitton” Hair; Αν το μυαλό σου πάει κατευθείαν στα χρώματα και πιο συγκεκριμένα στο καστανό του παλαιωμένου δέρματος της iconic τσάντας του γαλλικού οίκου, είσαι σε καλό δρόμο.

Στην ουσία, το συγκεκριμένο hair trend έρχεται να «αντιγράψει» το υπέροχο, πλούσιο καστανό μίας vintage Louis Vuitton τσάντας– ένα καστανό που «δεν είναι πολύ ανοιχτό, ούτε πολύ σκούρο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Tom Smith, celebrity hairstylist και international color/creative director του brand Evo Hair.

«Αυτή η απόχρωση ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες– ανεξάρτητα από το χρώμα της επιδερμίδας τους- λόγω του μεσαίου βάθους της» λέει ο Hair colorist, ενώ ο συνδυασμός αυτού του καστανού με την καλή κατάσταση των μαλλιών, δημιουργεί ένα λαμπερό, καστανό φινίρισμα. Σκέψου το καστανά μαλλιά της Karlie Kloss και της Hailey Bieber.

Τώρα, αν σκέφτεσαι να πας στο κομμωτήριο για να υιοθετήσεις το trend, καλό είναι να δείξεις τις φωτογραφίες στον κομμωτή σου, ζητώντας του «μια μεσαία-ανοιχτή καφέ απόχρωση με ένα ζεστό χρυσαφένιο τόνο», ενώ παράλληλα υπάρχουν και αρκετά highlights που χαρίζουν ένα πιο 3D αποτέλεσμα.