ΜΑΛΛΙΑ

Αν πιάνεις τα μαλλιά σου κότσο, πρέπει να μάθεις αυτό το κόλπο από τον hairstylist της Jennifer Lopez

Pexels

Μπορεί να μην είμαι και τόσο σίγουρη για το αν έχουμε χειμώνα ή άνοιξη, αλλά μετά βεβαιότητας μπορώ να πω πως ο κότσος είναι από τα πιο πρακτικά και stylish χτενίσματα που υπάρχουν. 

Λίγες κινήσεις (και προϊόντα hairstyling) αρκούν για να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, να τα προστατεύσεις από το φριζάρισμα και την υγρασία, χωρίς να χρειάζεται να κάτσεις με την ώρα μπροστά στον καθρέφτη. Φυσικά αυτή είναι η πιο απλή και ιδιαίτερα αγαπημένη version του κότσου, το γνωστό messy bun που όλες έχουμε λατρέψει. Σίγουρα όμως, υπάρχουν και οι πιο σοφιστικέ, girly, «επίσημες» versions τους όπως το sleek bun ή οι περίτεχνοι κότσοι που βλέπουμε στα runways.

Σε ποιον όμως, δεν αρέσει να μαθαίνει πράγματα που θα κάνουν τη ζωή του- εν προκειμένω τον κότσο του- πιο εύκολο και γρήγορο; Πόσο μάλλον όταν αυτά τα κόλπα προέρχονται από experts του είδους όπως ο Chris Appleton, ο άνθρωπος που επιμελείται πολλά χτενίσματα διάσημων κυριών του Hollywood, όπως της Jennifer Lopez, της Kim Kardashian, της Ariana Grande, της Katy Perry, της Rita Ora κλπ;

Πριν λίγο καιρό, ο celebrity hairstylist ανέβασε ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό, δείχνοντας step by step πώς μία γυναίκα μπορεί να πετύχει το τέλειο messy bun στα μαλλιά της. Αυτή τη φορά, μας δείχνει το κόλπο που μπορεί να «μεταμορφώσει» τoν επιμελώς ατημέλητο κότσο σε ένα πολύ stylish, χαμηλό σινιόν. Λίγες στρατηγικές κινήσεις, μερικά twists και φουρκέτες αρκούν για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά! Πάτα play στο παρακάτω video.

Τώρα, αν έχεις κοντά μαλλιά και θέλεις να τα δεις να μακραίνουν πιο γρήγορα, έχουμε μερικά tips που θα σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρο!