ΜΑΛΛΙΑ

Lazy bun: Ο πιο stylish κότσος που μπορείς να κάνεις χωρίς κανένα τσιμπιδάκι

Pexels

Τα σαββατοκύριακα, πόσο μάλλον αυτά που έχουν ακόμη μία (μεγάλη) εσάνς καλοκαιριού θέλουμε να βγαίνουμε έξω, να χαιρόμαστε τον ήλιο (πάντα με αντηλιακό), τηρώντας όλα τα μέτρα, να μην πονοκεφαλιάζουμε για το ντύσιμο και το beauty look μας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θέλουμε να βγαίνουμε απεριποίητες. Το αντίθετο μάλιστα. Γιατί, τι πιο ανανεωτικό, από το να δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα στο look μας; Αφήνω το ενδυματολογικό κομμάτι στη fashion στήλη και εστιάζω στα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα στο χτένισμά μας.

Αν λοιπόν, αυτό το ΣΚ έχεις διάθεση για πειραματισμούς στα μαλλιά σου, χωρίς όμως, να χρειάζεται να περάσεις τη μισή σου μέρα μπροστά στον καθρέφτη ή να χρησιμοποιήσεις εργαλεία θερμότητας για το χτένισμά σου, δεν έχεις παρά να δεις το παρακάτω video και να κάνεις ΑΥΤΟΝ τον κότσο. Α! Δεν χρειάζεσαι κανένα τσιμπιδάκι, φουρκέτα, hair clip και γενικότερα κάποιου είδους αξεσουάρ στα μαλλιά σου προκειμένου να τον στερεώσεις στο τέλος. Το πιο εύκολο χτένισμα που έχεις κάνεις ποτέ σου.

Ιδανικός, για lazy girls, αλλά και για κορίτσια που δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια τους, αυτός ο κότσος γίνεται σε ένα λεπτό, χωρίς κανένα εργαλείο θερμότητας ή προϊόν hairstyling. Απλά, πατάς play στο βίντεο και ακολουθείς τις οδηγίες step by step! Τι λες; Εύκολο και στιλάτο χτένισμα, ιδανικό για τις βόλτες του σαββατοκύριακου!

Αν τώρα, θέλεις  να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου, ξεφεύγοντας από την κοτσίδα και τον κότσο, δεν έχεις παρά αν δεις (και να κάνεις) όποιο από τα παρακάτω χτενίσματα θέλεις, με έμπνευση από το Pinterest.