ΜΑΛΛΙΑ

Αυτά τα χτενίσματα είναι ιδανικά, αν θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω, χωρίς να μπαίνουν στο πρόσωπό σου

Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image

Καύσωνας και όλα μοιάζουν δύσκολα και μόνο στην ιδέα πως το πρωί πρέπει να ντυθείς και να βγεις έξω να κάνεις το οτιδήποτε. Με τα ρούχα βέβαια και τα μαλλιά μας, τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα σε αυτά που θέλουμε: Ό,τι πιο άνετο, αέρινο που να μας κρατά δροσερές, για περισσότερη ώρα.

Ένας ψηλός messy κότσος ή ένα ponytail που κρατά τα μαλλιά ψηλά, είναι πάντα οι πρώτες σκέψεις- λύσεις express που σκεφτόμαστε οι περισσότερες να δοκιμάσουμε, με γνώμονα πάντα το να μην μπαίνουν τα μαλλιά στο πρόσωπό μας και μας ενοχλούν. Παρόλα αυτά, δεν είναι οι μοναδικές. Και γιατί, να περιοριστείς όταν μπορείς να πειραματιστείς με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα;

Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου (είτε έχεις κοντό καρέ, είτε πολύ μακρύ μήκος), μπορείς να δοκιμάσεις να πιάσεις τα μαλλιά σου μισά- μισά κάνοντας διάφορους συνδυασμούς, αντιμετωπίζοντας- όσο γίνεται- τον καύσωνα με στιλ. Τι λες;

Εμείς, κάναμε την έρευνά μας και συγκεντρώσαμε από το Pinterest μερικά εύκολα stylish χτενίσματα για τα κορίτσια που θέλουν ναι μεν να αφήσουν κάτω τα μαλλιά τους, ξεφεύγοντας από την κοτσίδα και τον κότσο, αλλά ταυτόχρονα, δεν θέλουν να μπαίνουν ενοχλητικές τρίχες στο πρόσωπό τους.

Εύκολα stylish χτενίσματα από το Pinterest

Hair bandana

 Half top knot

Μαντήλι και μισά-μισά

Half up half down bubble ponytail

90s vibes- Κλάμερ

Δύο ανάποδες γαλλικές

Τώρα, αν ψάχνεις για τα πιο δροσιστικά προϊόντα ομορφιάς με άκρως δροσιστικές συνθέσεις που αφήνουν μια super αναζωογονητική αίσθηση, ακόμη και για τα μαλλιά σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις το παρακάτω θέμα. Υπομονή, καύσωνας είναι, θα περάσει.