ΑΡΩΜΑ

Η Κορρές ξεκινάει το 2021 με τη δροσιά του νέου αρώματος, Cashmere Kumquat

Korres

Από τον περασμένο Οκτώβρη, η Korres άρχισε να αποκαλύπτει μίας μοναδική δημιουργική συνεργασία για τη νέα αρωματική συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε. Το 2021 ξεκινά με τη δροσιά του Cashmere Kumquat – μία νέα αρωματική πυραμίδα που αποπνέει φρεσκάδα και αισθησιασμό, μία νέα δροσερή αρχή- αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε.

 

 

Στην ουσία το Cashmere Kumquat είναι το 5ο και τελευταίο άρωμα της νέας συλλογής Korres που «χορογραφήθηκε» από τον Αντώνη Φωνιαδάκη υπό τη μαγική σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Κεκάτου.

Σου θυμίζω σε αυτό το σημείο πως, το άρωμα Korres ένωσε δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς για πρώτη φορά, τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο, Αντώνη Φωνιαδάκη. Πέντε κινηματογραφικές στιγμές που αφηγήθηκαν τις σκέψεις που τους «ξύπνησαν» οι αρωματικές νότες των νέων Korres Eau De Toilette.

Το νέο άρωμα Korres

Τo Cashmere Kumquat γίνεται η αφετηρία για το πέμπτο και τελευταίο film των δύο που ολοκληρώνει στην ουσία, τη δημιουργική ένωση με την Korres. Δροσιά, φρεσκάδα που ενώνεται με τη γενναιόδωρη αίσθηση του cashmere σα νωχελικές κινήσεις δύο κοριτσιών που μπερδεύονται σε μία ανορθόδοξη αγκαλιά σε ένα επιβλητικό μαρμάρινο φόντο. Ένα συναίσθημα δυνατό, όπως το ερμήνευσε το «βλέμμα» του Βασίλη Κεκάτου, «πέφτοντας» στο χορογραφημένο διάλογο που ενορχήστρωσε ο Αντώνης Φωνιαδάκης.

Το film αυτό ολοκληρώνει μία μοναδική δημιουργική ένωση που αποτύπωσε χωρίς λέξεις, μόνο με την κίνηση των σωμάτων, τις σκέψεις, τα συναισθήματα που οι αρωματικές νότες ξυπνούν. Ένας διαφορετικός τρόπος να αφηγηθούμε την ιστορία κάθε αρωματικής συμφωνίας. Πάτα play στο παρακάτω video:

 

Cashmere Kumquat (5 of 5 films)
Written + Directed by Vasilis Kekatos @vasilis_kekatos
Choreographed by Andonis Foniadakis @andonisfoniadakis
Music by Kid Moxie @kid.moxie
Dancers Sevasti Zafeira @sevastizafeira + Despina Lagoudaki @despina.lagoudaki
For @korres.athens

Cashmere: Η απαλή, ζεστή, γενναιόδωρη αίσθηση του κασμίρ έχει εκθειαστεί στους αιώνες -ήδη από τον 3ο αιώνα π.Χ. Συνώνυμο της πολυτέλειας προσδίδει μια αισθησιακή προσέγγιση σε αυτό το άρωμα.

Κουμκουάτ: Με φωτεινό πορτοκαλί χρώμα που συμβολίζει την ευημερία, το κουμκουάτ με το γλυκόπικρο άρωμά του προκαλεί θετικά συναισθήματα, θυμίζοντας το πρώτο αεράκι στους ανθισμένους ελαιώνες της Μεσογείου.

Βανίλια: Σπόροι τροπικών αναρριχητικών φυτών με την ομορφιά της ορχιδέας. Η βανίλια θεωρείται ότι ενεργοποιεί τις αισθήσεις και ανασύρει όνειρα αγάπης. Ένα μεγαλειώδες συστατικό με διακριτικά γλυκό, σαγηνευτικό άρωμα, που ανέκαθεν το συνόδευε η φήμη ενός από τα ισχυρά αφροδισιακά της φύσης.

CASHMERE KUMQUAT
TOP NOTES: KUMQUAT, MANDARINE, ORANGE
HEART NOTES: ORANGE BLOSSOM, JASMINE, ALMOND
BASE NOTES: CASHMERE, CEDARWOOD, VANILLA