ΝΥΧΙΑ

Κοντά νύχια: 7 ιδέες για μανικιούρ από τις Spring 2023 συλλογές

Launchmetrics Spotlight

Παρατηρώντας τις τάσεις στα νύχια τόσο όταν προκύπτουν από τα runways όσο και από τη δουλειά των celebrity nail artists, είναι εύκολο να διαπιστώσεις πως το κοντό έως πολύ κοντό μήκος δεν χρειάζεται να λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας για πειραματισμούς. Εκτός του ότι μπορείς να δοκιμάσεις όποιο nail art κι αν έχεις δει στο Instagram, υπάρχουν κάποια χρώματα που αναδεικνύονται άψογα στα κοντά μήκη. Πόσο εντυπωσιακές δείχνουν, για παράδειγμα, οι neon αποχρώσεις στα κοντά νύχια;

Αντίστοιχα, στα μανικιούρ με σχέδια, οι επιλογές που μπορείς να κρατήσεις για το επόμενο ραντεβού σου για νύχια είναι τόσες πολλές που σίγουρα δεν θα ξεμείνεις από ιδέες. Negative space, swirl nails, abstract manicure, skinny french, chrome nails. Στις Spring/Summer 2023 συλλογές, τα κοντά νύχια δεν έμειναν εκτός, αντιθέτως στα beauty looks θα βρεις μερικές ωραίες ιδέες που αξίζει να δοκιμάσεις τη φετινή άνοιξη. Παρακάτω, 7 μανικιούρ για το επόμενο ραντεβού σου.

Clean nails με metallic bubbles στη Spring συλλογή του 16 Arlington

Στα beauty looks του brand 16 Arlington επικράτησε η τάση των clean nails. Τα metallic στοιχεία που τοποθετήθηκαν σε κάθε νύχι ήταν μια ενδιαφέρουσα, εντυπωσιακή προσθήκη.

Launchmetrics Spotlight

Hot pink στη Spring 2023 συλλογή του Batsheva

To hot pink είναι μία από τις πιο διαχρονικές αποχρώσεις της άνοιξης. Στα κοντά νύχια αναδεικνύεται υπέροχα και το παρακάτω beauty look από τη συλλογή του Batsheva είναι ένα καλό παράδειγμα.

κοντά νύχια Launchmetrics Spotlight

Dark french manicure για κοντά νύχια στη Spring 2023 συλλογή του Eudon Choi

Ακόμη ένα εντυπωσιακό nail trend είναι το dark french manicure. Αξίζει μια δοκιμή μιας που η dark gothic αισθητική αυτή τη σεζόν έχει την τιμητική της.

κοντά νύχια Launchmetrics Spotlight

Pastel αποχρώσεις στη Spring 2023 συλλογή του οίκου Genny

Τα pastels την άνοιξη είναι σαν τα florals. Διαχρονικά και πάντα μια καλή επιλογή. Η παρακάτω pastel κίτρινη απόχρωση σε συνδυασμό με το hot orange outfit θα σε εμπνεύσει.

κοντά νύχια Launchmetrics Spotlight

Συνδυασμός χρωμάτων και metallic bubbles στον Laruicci

Το ροζ με το κόκκινο είναι ένας από τους πιο hot χρωματικούς συνδυασμούς. Ο οίκος Laruicci ανέδειξε το κοντό μήκος με μερικά bubbles όπως το είδαμε στη συλλογή του 16 Arlington.

κοντά νύχια Launchmetrics Spotlight

All time classic french manicure για κοντά νύχια στη συλλογή της Sandy Liang

Ένα διαχρονικό μανικιούρ που προορίζεται (τέλεια) και για short nails.

Launchmetrics Spotlight

Skinny french με χρώμα στη Spring Haute Couture 2023 συλλογή του Giambattista Valli

To skinny french με ανοιχτό ροζ που είδαμε στην Haute Couture ανοιξιάτικη συλλογή του Giambattista Valli, είναι ανάμεσα στα αγαπημένα μανικιούρ της άνοιξης.

κοντά νύχια Launchmetrics Spotlight