ΜΑΛΛΙΑ

Κόκκινα μαλλιά: Οι 10 super αποχρώσεις της σεζόν

Imaxtree Imaxtree

Τα ginger hair ήταν μία από τις τάσεις που λατρεύτηκε όσο λίγες στα μαλλιά μας το τελευταίο διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, όπως σου έχω ξαναπεί, είτε μιλάμε για το πιο σκούρο-έντονο κόκκινο, είτε για τις πιο ανοιχτές χάλκινες, πυρόξανθες, ginger αποχρώσεις, το κόκκινο είναι ένα χρώμα που εκτός από το γεγονός πως πρωταγωνιστεί- δεν γίνεται μία κοκκινομάλλα να περάσει απαρατήρητη- χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα αν θέλεις να συνεχίσεις να το διατηρείς το ίδιο glossy και φωτεινό όπως την πρώτη μέρα που το υιοθέτησες.

 

Και επειδή τα κομμωτήρια είναι ανοιχτά, το καλοκαίρι έρχεται και στο μυαλό των περισσοτέρων από εμάς τριγυρνάει η σκέψη να κάνουμε επιτέλους μία αλλαγή στα μαλλιά μας, παρακάτω θα βρεις 10 super αποχρώσεις για κόκκινα μαλλιά, ιδανικές γι’ αυτή τη σεζόν.

Τρία πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα κατά νου αν θέλεις να κάνεις κόκκινα τα μαλλιά σου είναι πως 1) απαιτούν τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο για την ανανέωσή τους, 2) θα πρέπει να τα φροντίζεις χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα περιποίησης για να διατηρείς τη λάμψη και την έντασή της ανάμεσα στις βαφές, ενώ 3) καλό είναι όταν λούζεσαι να χρησιμοποιείς  χλιαρό προς κρύο νερό, προκειμένου να μην ξεθωριάζει το χρώμα.

Ginger Hair

Παρά το γεγονός πως το ginger χρώμα στα μαλλιά είναι από τα αγαπημένα μας, οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε πως είναι πολύ ευαίσθητη απόχρωση και γι’ αυτό χρειάζεται μία επανάληψη στη βαφή ανά 20 μέρες στις ρίζες αλλά και στο μήκος.

Balayage

Όλες έχουμε δικαίωμα στο καλοκαίρι και στο balayage στα μαλλιά μας. Φυσικά, οι κοκκινομάλλες δεν εξαιρούνται. Το αποτέλεσμα που δίνει στα μαλλιά είναι ξανοιγμένα από τον ήλιο σε μήκη και άκρες.

Ανοιχτά Copper Κόκκινα

Το κόκκινο χρώμα που δεν γίνεται να μην ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Strawberry Red- Blonde

Αντίστοιχα με τα strawberry blonde hair, μπορείς να δοκιμάσεις και το trend των strawberry red blonde hair.

Cherrish Red

Στην ουσία πρόκειται για ένα έντονο κόκκινο βιολεττί- κερασί χρώμα, ιδανικό αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Burgundy Hair

Ένα βαθύ δαμασκηνί- βουργουνδί είναι το ιδανικότερο χρώμα για μία μελαχρινή που θέλει να πειραματιστεί με το κόκκινο.

Χάλκινο

All time classic αγαπημένο χάλκινο χρώμα

Με ξανθά highlights

Σου αρέσουν τα ξανθά μαλλιά αλλά και τα κόκκινα. Αυτό το hair look συνδυάζει και τα δύο. Τι λες;

Dark Brown Red

Η τέλεια μετάβαση αν θέλεις να περάσεις από το καστανό στο κόκκινο. Plus: Δεν χρειάζεται να επισκέπτεσαι κάθε τρεις και λίγο το κομμωτήριο για να περάσεις τη ρίζα.

Ginger Beer Hair

Ένα ζεστό copper κόκκινο αρκεί για να γίνεις η επίσημη κοκκινομάλλα του φετινού καλοκαιριού.