ΜΑΛΛΙΑ

Ανταύγειες σε καστανά μαλλιά: 10 τέλεια hairlooks για το απαραίτητο #inspo

Imaxtree Imaxtree

Είναι αυτή η εποχή, που σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, πριν ξεκινήσει για τα καλά το φθινόπωρο.

Αν έχεις καστανά μαλλιά σίγουρα, η στροφή προς το πιο ανοιχτό, ξανθό hairlook ή το πιο χάλκινο, είναι ίσως τα δύο πρώτα πράγματα που  έρχονται στο μυαλό όλων εμάς που έχουμε καστανά μαλλιά, όταν ακούμε τη λέξη «αλλαγή».

Κι αν δεν θέλεις μία δραματική αλλαγή στην κόμη σου (aka να τα βάψεις από τη ρίζα), τότε, οι ανταύγειες είναι μία ωραία ιδέα, που σου επιτρέπουν ναι μεν να κρατήσεις την καστανή βάση, αλλά να ανανεώσεις τη συνολική εικόνα των μαλλιών σου, φωτίζοντάς τα. Ανάλογα το στυλ σου, τον τόνο της επιδερμίδας σου, αλλά και το πόσο αποφασισμένη είσαι για μία μεγάλη/ διακριτική αλλαγή, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις χάλκινες, σοκολατένιες, χρυσές, μελί, πλατινέ αλλά και στο χρώμα της καραμέλας ανταύγειες στα μαλλιά σου, παίρνοντας πάντα και τη συμβουλή του κομμωτή σου.

Παρακάτω, λοιπόν, εμείς συγκεντρώσαμε όχι ένα και δύο, αλλά δέκα διαφορετικά καστανά hairlooks με ανταύγειες από αγαπημένους hair insta λογαριασμούς για να εμπνευστείς. Εμείς σου δίνουμε το #hairinspo, εσύ παίρνεις την απόφαση και τη γνώμη του κομμωτή σου!

Και πριν σκρολάρεις άφοβα, σου θυμίζω πως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα μαλλιά είναι τα chunky highlights- aka η τάση από τα 90s που θέλει να βάφεις- ανεξάρτητα από το χρώμα, το μήκος ή τον τύπο των μαλλιών σου- τις δύο μπροστινές χοντρές τούφες σου σε καστανές μελί, πιο ανοιχτές ξανθές (έως και πλατινέ) ακόμη και neon αποχρώσεις, ενώ αν σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στο κούρεμά σου, δοκίμασε να κάνεις μερικά layers (φιλάρισμα- το πόσο έντονο ή διακριτικό, θα το κρίνει ο κομμωτής σου) που θα κάνουν τις ανταύγειες να δείχνουν πιο όμορφες στα μαλλιά σου, ανεξάρτητα από το χτένισμα που θα κάνεις κάθε φορά.