ΜΑΛΛΙΑ

Kitty Cut: 5 τέλειες ιδέες για να υιοθετήσεις το hot κούρεμα του χειμώνα

Instagram/cassdimicco/

Στις αρχές Ιανουαρίου μιλήσαμε πρώτη φορά για το Kitty Cutτο κούρεμα που σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα δούμε να πρωταγωνιστεί τον φετινό χειμώνα στις τάσεις για τα μαλλιά.

Με τις αναζητήσεις στο Google και στο TikTok να σημειώνουν σημαντική αύξηση, το Kitty Cut γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές κούρεμα για τα μαλλιά με εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο να υποκύπτουν στη γοητεία του.

Στην ουσία, το συγκεκριμένο hair trend αντλεί την έμπνευσή του από το wolf cut και τα shag κουρέματα που μεσουρανούσαν τη δεκαετία των 70s. Τα layers πρωταγωνιστούν, απλά στο Kitty Cut είναι πιο soft και ελαφρώς στρογγυλεμένα. Το πρόσωπο πλαισιώνεται όμορφα από τη φράντζα ή από curtain bangs και το μήκος φτάνει συνήθως έως το κόκκαλο της κλείδας ή το ύψος των ώμων. Η πιο sophisticated εκδοχή των ultra shaggy κουρεμάτων.

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους και τις  υφές μαλλιών και τα σχήματα προσώπου, ενώ αποτελεί τέλεια εναλλακτική αν θέλεις να ανανεώσεις το κοντό κούρεμά σου, χωρίς να χάσεις αρκετό από το μήκος των μαλλιών σου.

Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, οι hair experts, που θεωρούν πως είναι η πιο κοντή εκδοχή του ‘The Rachel’- ένα από τα πιο cult κουρέματα των 90s.

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις πολλά layers στα μαλλιά σου, μερικά αρκούν για να δώσεις επιπλέον όγκο, σχήμα και φυσική κίνηση σ’ ολόκληρο το hair look σου.

Κι αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις το Kitty Cut, παρακάτω θα βρεις μερικές υπέροχες versions του.

Kitty Cut: 5 ιδέες για το κούρεμά σου