ΜΑΛΛΙΑ

Καστανά μαλλιά: 10 ιδέες για αλλαγή όταν με το καλό ανοίξουν τα κομμωτήρια

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για το πότε ανοίγουν τα κομμωτήρια. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν νέα μέτρα και περιορισμοί. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως βγαίνοντας από το lockdown- με το καλό- θα θέλαμε να κάνουμε μία αλλαγή στα μαλλιά μας και πιο συγκεκριμένα, σκεφτόμαστε τα καστανά μαλλιά.

 

Αυτό θέμα δεν αφορά μόνο όσα κορίτσια έχουν ξανθά ή μαύρα μαλλιά και θέλουν να τα βάψουν καστανά. Αλλά, και όσες καστανομάλλες θέλουμε να κάνουμε μία διακριτική αλλαγή στον τόνο του καστανού που έχουν τα μαλλιά μας και να ανανεωθούμε.

Είτε σου αρέσει το καστανό χρώμα στα μαλλιά σου να κοκκινίζει, είτε προτιμάς τις πιο ψυχρές αποχρώσεις, είτε αγαπάς τις ανταύγειες και το μπαλαγιάζ είτε όχι, εμείς ως κορίτσια που λατρεύουμε το καστανό και φλερτάρουμε με μία αλλαγή μετά την καραντίνα στα μαλλιά μας, ετοιμάσαμε μία λίστα με 10 τέλειες προτάσεις που έχουμε κάνει save από το instagram και σίγουρα θα λατρέψεις. Εσύ το μόνο που έχεις είναι να κάνεις είναι να κάνεις screenshot τα looks που σου αρέσουν και να τα συζητήσεις με τον κομμωτή στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Κάντο όπως η Hailey Bieber, που έκανε πρόσφατα ένα update στο signature hair look της δοκιμάζοντας μία πιο ψυχρή bronde απόχρωση.

Αν σου αρέσουν οι πιο χάλκινες αποχρώσεις, τι θα έλεγες για το παραπάνω hair look που είδαμε στο fashion show της Victoria Beckham;

Αν η βάση του καστανού σου είναι πιο σκούρα, πώς σου φαίνεται το chocolate balayage;

Τι καλύτερο από ένα natural αποτέλεσμα στο τελικό σου look;

Αν ψάχνεις την τέλεια σκούρα καστανή απόχρωση μόλις  τη βρήκες!

Ένα φανταστικό καστανό στο χρώμα του καφέ με λαχταριστά caramel highlights. Μπορείς να αντισταθείς;

Αν ψάχνεις ένα ψυχρό καστανό που εξαλείφει τους ανεπιθύμητους ζεστούς υποτόνους, μόλις το βρήκες.

Ένα βήμα μακριά από το χάλκινο!

Λέμε «ναι» στις τέλειες ξανθές ανταύγειες στο καστανό. Εσύ;

Με ανοίγματα στο μπροστινό μέρος, που φωτίζουν το πρόσωπο!