ΜΑΛΛΙΑ

Έχεις σγουρά μαλλιά; Αυτά είναι τα 3 πιο εύκολα χτενίσματα που μπορείς να αντιγράψεις από τις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Myriam Santos via Getty Images/Ideal Images

Τόσο η τάση των natural hair που βλέπουμε ολοένα και περισσότερο να εδραιώνεται τα τελευταία χρόνια, όσο και η καραντίνα (με τα κομμωτήρια κλειστά), έκαναν κάθε σγουρομάλλα αυτής της γης να αναζητήσει ακόμη περισσότερους τρόπους να φροντίσει μόνη της, τα σγουρά μαλλιά της, στο σπίτι, κάνοντας ένα break από το καθημερινό τους ίσιωμα.

 

Δεν είναι όμως, μόνο η καθημερινή περιποίηση στο μπάνιο που περιλαμβάνει τον συνδυασμό σωστών κινήσεων και προϊόντων, τα κατάλληλα προϊόντα στο hair styling ή τα tips από τους hair experts, είναι τα χτενίσματα που μπορεί να κάνει μία γυναίκα με σγουρά μαλλιά προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθησή της και να αγαπήσει ακόμη πιο πολύ- αν δεν το κάνει ήδη βέβαια- τα μπουκλάκια της.

Και η χθεσινή, 78η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες 2021, είχαν αρκετό  #hairinspo για εύκολα χτενίσματα σε σγουρά μαλλιά. Συγκεντρώσαμε τα τρία πιο εύκολα- δηλαδή μπορείς να τα κάνεις μόνη σου στο σπίτι- και αγαπημένα μας.

Τα πιο αγαπημένα μας χτενίσματα για σγουρά μαλλιά από τις χθεσινές Χρυσές Σφαίρες 2021

French Twist όπως η Julia Garner

Με τη βοήθεια του hairstylist Bobby Eliot, η Julia Garner έπιασε τα μαλλιά της σε έναν σχετικά χαλαρό κότσο με γαλλικό twist, φέρνοντας όλα τα μαλλιά της πίσω, στερεώνοντάς τα με ένα εντυπωσιακό τσιμπιδάκι-αξεσουάρ.

Sky-high bun όπως η Andra Day

Χρυσές Σφαίρες 2021 Stefanie Keenan/Getty Images for CHANEL/ Ιdeal Images

Θυμίζοντας έντονα το iconic ”pineapple hairstyle” της Rihanna, η Andra Day με τη βοήθεια του κομμωτή της, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα πολύ ψηλό κότσο, κοντά στο μέτωπό της, αφήνοντας τις άκρες να πέφτουν στο μπροστινό μέρος. Να πούμε πως αυτό είναι ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις λίγο πριν κοιμηθείς προκειμένου να προστατεύσεις τα σγουρά μαλλιά σου από την τριβή με το μαξιλάρι και το φριζάρισμα, ενώ όταν τα λύσεις το επόμενο πρωί θα έχουν όγκο και φυσική κίνηση.

Milkmaid braids όπως η Laverne Cox

Αν λατρεύεις τις πλεξούδες, ήρθε η ώρα να κάνεις update στις συνηθισμένη εκδοχή τους. Δοκίμασε τις milkmaid braids. Πρόκειται για απλές πλεξούδες που αντί να τις αφήσεις να πέφτουν στους ώμους σου, τις γυρίζεις ψηλά, στερεώνοντας περιμετρικά του κεφαλιού, δημιουργώντας στο τέλος, ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.