ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο makeup artist της Selena Gomez σού δείχνει πώς θα πετύχεις το τέλειο ρομαντικό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις

Instagram

Το μακιγιάζ είναι μέσα σε αυτά τα πράγματα που μας φτιάχνουν ξεκάθαρα τη διάθεση, ακόμη κι αν δεν βαφόμαστε καθημερινά, ακόμη κι αν φοράμε μάσκα τις περισσότερες ώρες της ημέρας καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου μας.

 

Εξάλλου, κάθε φορά που αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας- είτε αυτό αφορά το καθημερινό μακιγιάζ μας, είτε την ώρα που παρακολουθούμε ένα makeup tutorial στα social media (ανεξάρτητα από το αν θα μπούμε μετά στη διαδικασία να το κάνουμε μόνες μας)- αισθανόμαστε καλά και αυτό είναι που μετράει στο τέλος. Κι αν λατρεύεις το μακιγιάζ και είσαι fan του Instagram, τότε ο λογαριασμός του Hung Vanngo (hungvanngo) δεν σου είναι άγνωστος.

Εκτός από τη συνεργασία του με πολλούς σχεδιαστές και μεγάλα brands, όπως Marc Jacobs, Lancôme, L’oréal, Estée Lauder, CoverGirl, Calvin Klein, Max Mara, ο Hung Vanngo είναι ο άνθρωπος που επιμελείται τα μακιγιάζ πολλών διάσημων κυριών του Hollywood μεταξύ των οποίων, της Selena Gomez, Jennifer Lawrence, Jennifer Lopez, Julianne Moore, Katy Perry, Gwyneth Paltrow, Amy Adams, Rose Byrne, Gisele Bundchen και πολλών ακόμη. Μία ματιά στο προφίλ του στο Instagram θα το επιβεβαιώσει.

Εκεί, λοιπόν, εντοπίσαμε ένα τέλειο tutorial για ένα ”Rose Toned Makeup Look” βασισμένο σε ροζ αποχρώσεις που προσδίδει ένα πιο ρομαντικό αέρα στο συνολικό look και ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.

Κι αν αγαπάς το μακιγιάζ γενικά και το ροζ ειδικότερα, δεν έχεις παρά να πατήσεις play στο παρακάτω tutorial, όπου ο celebrity makeup artist δείχνει step by step πώς το πετυχαίνει. Τι λες;