ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η vegan μάσκαρα που θα κάνει τις βλεφαρίδες σου πιο μακριές από ποτέ

sephoracollection/ Instagram/

Από τότε που θυμάμαι να ασχολούμαι «σοβαρά» με το κεφάλαιο μακιγιάζ, η μάσκαρα ήταν πάντα αυτό το καλλυντικό που α) δεν έλειπε ποτέ από το νεσεσέρ μου β) με προβλημάτιζε περισσότερο. Κι αυτό γιατί έψαχνα- ψάχνω πάντα «αυτή» που θα τόνιζε τέλεια τις βλεφαρίδες μου, θα τις έκανε πιο έντονες, θα τους πρόσεθετε μήκος και όγκο με μία κίνηση, από την πρώτη κιόλας στρώση.

Γιατί όσο πιο έντονες οι βλεφαρίδες, τόσο το καλύτερο. Κι αν δε συμβιβάζεσαι και εσύ με κάτι λιγότερο από μακριές, καμπυλωτές βλεφαρίδες, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη νέα μάσκαρα Size Up από τη Sephora Collection που μόλις κυκλοφόρησε στα Sephora. Xαρίζει εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες για θεαματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.

μάσκαρα sephora

Χάρη στην εξαιρετικά προσαρμόσιμη σύνθεσή της, η μάσκαρα μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις και να χαρίσει ακόμη μεγαλύτερο όγκο κατά 180% μετά από λίγες μόνο εφαρμογές.

Αυτό που κάνει αυτή τη μάσκαρα πιο ξεχωριστή

Η vegan και μακράς διάρκειας σύνθεσή της (που δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης), είναι εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια που χαρίζουν όγκο και συνδυάζεται με ένα βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας για όγκο στη στιγμή. Οι κοντές τρίχες στο κέντρο καλύπτουν τέλεια τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους εντυπωσιακό όγκο και βαθύ μαύρο χρώμα. Οι μακρύτερες τρίχες στις άκρες εξυπηρετούν την εφαρμογή της σύνθεσης κατά μήκος των βλεφαρίδων ώστε να δείχνουν πιο μακριές, γυριστές και τέλεια διαχωρισμένες.

Όσο για το πώς θα πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο βλέμμα σου; Οι παρακάτω τρεις κινήσεις αρκούν:

  • Ξεκίνησε από τη βάση των βλεφαρίδων και κατεύθυνε το βουρτσάκι με μικρές απαλές κινήσεις προς τα πάνω για να απλώσεις το προϊόν.
  • Επανάλαβε απλώνοντας μάσκαρα κατά μήκος των βλεφαρίδων μέχρι να καλυφθούν πλήρως με χρώμα.
  • Εφάρμοσε όσες στρώσεις χρειάζεται μέχρι να δώσεις στις βλεφαρίδες σου εντυπωσιακό όγκο και να πετύχεις ένα θεαματικό αποτέλεσμα.