ΜΑΛΛΙΑ

Η Kim Kardashian έχει την τέλεια καστανή απόχρωση για το φθινόπωρο

kimkardashian Instagram/

Σκέφτεσαι να αλλάξεις τα μαλλιά σου. Φθινόπωρο βλέπεις, αρχή νέας σεζόν βλέπεις, μία ανανέωση τη θέλεις στο look σου. Σε καταλαβαίνω. Οι πασαρέλες με τις προτάσεις των σχεδιαστών για τη νέα σεζόν, τα social media αλλά και οι αγαπημένες σου διάσημες κυρίες της εγχώριας αλλά και διεθνούς showbiz, είναι οι κύριες πηγές της έμπνευσής σου και εμείς είμαστε εδώ, για να στα μεταφέρουμε όλα αυτά και φυσικά, να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις.

 

Αν στις προτεραιότητές σου είναι να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό κούρεμα,  πριν λίγο διάβαζες από αυτή εδώ τη στήλη τα τρία κουρέματα από τις πασαρέλες που θα βλέπεις παντού φέτος το φθινόπωρο. Αν πάλι σκέφτεσαι να πειραματιστείς με το χρώμα των μαλλιών σου, δοκιμάζοντας μία πιο ζεστή απόχρωση στην κόμη σου, τότε δεν έχεις παρά να δεις το hairlook της Kim Kardashian.

Αυτή τη φορά, η γνωστή τηλεπερσόνα, αποφάσισε να ανανεώσει ξανά το χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας,  με τη βοήθεια του celebrity hairstylist Chris Appleton, μία τέλεια καστανή  απόχρωση, που ομολογουμένως λατρέψαμε με την πρώτη ματιά. Πρόκειται για ένα γλυκό σοκολατί καστανό με αρκετά lowlights που έβγαιναν από το εσωτερικό μέρος των μαλλιών της και κολάκευε πολύ την επιδερμίδα της και αναδεικνύοντας χάρη στο φιλαριστό κούρεμά της.

«Το ανοιχτό καστανό είναι hot @kimkardashian» σχολίασε χαρακτηριστικά ο celebrity hairstylist κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των fans της.

Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως η Kim και κατά το παρελθόν έχει δοκιμάσει ξανά το καστανό hair look, αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Kardashian είναι αυτή…