ΜΑΛΛΙΑ

Η Kate Middleton μάς συστήνει τη «βασιλική εκδοχή» των beach waves

Arthur Edwards/Pool Photo via AP

Η καραντίνα έκανε τις μισές διάσημες κυρίες του Hollywood να πιάσουν το ψαλίδι στα χέρια τους και τις άλλες μισές να βάψουν τα μαλλιά τους.

Βέβαια, αν ανήκεις στη βασιλική οικογένεια της Αγλλίας, τα πράγματα αλλάζουν. Γιατί προφανώς δεν μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου ροζ όπως η Dua Lipa ή να τα ξυρίσεις όλα όπως η Ruby Rose. Υπάρχει μία Queen Elizabeth που είναι πανταχού παρούσα, επιβλέπει και αν μη τι άλλο έχει καθιερώσει τους δικούς της κανόνες.

Παρόλα αυτά, οι αλλαγές- όπως και να έχει- είναι αναπόφευκτες στα hair looks των βασιλικών μελών, δεδομένης της καραντίνας και των αυστηρών περιορισμών σε άτομα που εισέρχονται στο παλάτι και επιμελούνται μεταξύ άλλων και τη κόμη των Δουκισσών του παλατιού. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως είδαμε- και θα δούμε μια διαφορετική εκδοχή των signature χτενισμάτων με τα οποία είχαμε συνηθίσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μην πάμε μακριά. Η Kate Middleton, για παράδειγμα, η οποία έκανε το ντεμπούτο της με ένα εντελώς διαφορετικό hairlook από τα συνηθισμένα.  Η ίδια σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό του Kensington Royal στο Instagram εμφανίστηκε όχι με το signature κότσο της ή τις glossy μπούκλες της, αλλά με πιο ανοιχτά αλλά με όγκο waves, που δεν περιμέναμε. Κι ενώ δεν θυμίζουν την «κλασική» υφή των beach waves, ήταν κάτι που ξεκάθαρα ξέφευγε από τα δεδομένα των μαλλιών της Kate. Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο:

 

Τι λες; Πώς σου φαίνεται η Kate με αυτό το hair look;