ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Benefit μόλις κυκλοφόρησε μία μάσκαρα για ακραίο μήκος με μαγνητική δύναμη

Μπορεί σε πολλά άλλα πράγματα στη ζωή μας να μην είμαστε καθόλου αποφασιστικές και να μην ξέρουμε τι θέλουμε (δεν θα τα αναλύσω τώρα) όμως για τις βλεφαρίδες μας, θέλουμε πάντα το καλύτερο aka την καλύτερη μάσκαρα!

 

Με όγκο; Γυριστές; Μακριές; Πολύ μακριές;  Όλα οδηγούν στο βουρτσάκι! Εκείνο είναι που εξασφαλίζει το αποτέλεσμα. Το μέγεθος, το σχήμα & οι τρίχες παίζουν μεγάλο ρόλο στον σχηματισμό των βλεφαρίδων. Κι αν ο στόχος σου είναι το μήκος, η τελευταία «ανακάλυψη»- μάσκαρα της Benefit θα πρέπει να μπει στη wishlist με όλα όσα αξίζει να δοκιμάσεις το επόμενο διάστημα.

Η νέα μάσκαρα της Benefit ονομάζεται They’re Real! Magnet και χρησιμοποιεί τη ”μαγνητική δύναμη” για να σχηματίσει βλεφαρίδες με ακραίο μήκος… Σου εξηγώ ακριβώς: Το πρωτοποριακό βουρτσάκι επιμήκυνσης διαθέτει μαγνητική ισχύ (έχει μαγνητικά φορτισμένο πυρήνα) και τραβάει τη φόρμουλα του από τις άκρες των βλεφαρίδων για εξαιρετικό μήκος αλλά και γύρισμα. Παράλληλα, οι ειδικά σχεδιασμένες τρίχες ZigZag είναι στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να διαχωρίζουν και να σχηματίζουν έως και 40% μεγαλύτερες βλεφαρίδες. Το καλύτερο; Η μάσκαρα εκτός από μαγνητική δύναμη έχει διάρκεια έως 36ώρες!

black-45-g.jpg
SEPHORA.GR

Benefit Cosmetics They're Real! Magnet Extreme Lengthening Mascara

Απόκτησε τη στο Sephora.gr, σε ένα κατάστημα Sephora ή στο Sephora mobile app.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Είναι εύκαμπτη, ανάλαφρη, χτίζεται εύκολα, δεν τρέχει, δε μουτζουρώνει και έχει έντονο μαύρο χρώμα.

Extra Tip για καλύτερη εφαρμογή:

Περίστρεψε απαλά το βουρτσάκι από τη βάση των βλεφαρίδων σου έως στις άκρες. Εφάρμοσε ξανά για πιο έντονο μήκος και γύρισμα. Μπορείς να αφήσεις λίγα δευτερόλεπτα (προσοχή λίγα μόνο) να στεγνώσει η πρώτη στρώση πριν την επόμενη εφαρμογή αν θέλεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα στα μάτια σου.