ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Highlighter: 4 σημεία στο πρόσωπό σου που δεν είχες σκεφτεί να το εφαρμόσεις για extra λάμψη

Imaxtree

Στο «κυνήγι» για περισσότερη λάμψη στο πρόσωπό μας, το highlighter στα ζυγωματικά- εκεί που πέφτει δηλαδή, το φως του ήλιου- απλά δεν μας αρκεί. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τις μέρες που αποζητούμε extra makeup glam vibes.

 

Ένας λοιπόν από τους πιο εύκολους τρόπους να πετύχουμε ένα ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μας, είναι ξεκάθαρα να προσθέσουμε highlighter σε μερικά ακόμη σημεία του προσώπου μας.

Ποια είναι αυτά τα σημεία- κλειδιά που θα «αναβαθμίσουν» το παιχνίδι με το highlighter στο μακιγιάζ μας, δίνοντας στο πρόσωπό μας extra λάμψη;

4 σημεία στο πρόσωπό σου που δεν είχες σκεφτεί να απλώσεις το highlighter:

Στο κόκαλο της μύτης

Με τον ίδιο τρόπο που απλώνεις το highlighter στα ζυγωματικά σου, πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα στο κόκαλο της μύτη σου (ή αν θέλεις ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα στο άκρο της) προκειμένου να δημιουργήσεις extra λάμψεις στο μακιγιάζ σου.

Στα χείλη (cupid’s bow)

Το “V” στο κέντρο των χειλιών σου (cupid’s bow) είναι επίσης ένα «έξυπνο» σημείο για να προσθέσεις highlighter, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πιο juicy αποτέλεσμα στα χείλη σου. Άπλωσέ το απαλά με το δάχτυλό σου ή το πινελάκι.

Στο κέντρο των ματιών

Είτε σου αρέσει ένα full-on smokey eye look, είτε προτιμάς ένα natural μακιγιάζ, τα βλέφαρα είναι ένα σημείο που μπορείς να τονίσεις με το highlighter και να κάνεις τη διαφορά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις μ’ ένα flat πινέλο το highlighter στο κέντρο τους, αλλά και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.

Στο κόκαλο των φρυδιών

Λίγο highlighter κάτω από το κόκαλο των φρυδιών, στο τόξο τους θα φωτίσει το βλέμμα σου, κάνοντάς το να δείχνει πιο ξεκούραστο. Παράλληλα, το highlighter σ’ αυτό το σημείο μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο το σχήμα των φρυδιών, δημιουργώντας ταυτόχρονα το εφέ ενός μίνι λίφτινγκ στα μάτια.