ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε το κόκκινο μολύβι με τον πιο hot τρόπο

Η αρχή έγινε όταν πριν μερικές μέρες είδαμε το μακιγιάζ των μοντέλων στο  fashion show του οίκου Armani Privé στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, όπου η Linda Cantello, International Makeup Artist Giorgio Armani αποφάσισε να φορέσει το κόκκινο μολύβι εκτός από τα χείλη και στα μάτια των μοντέλων.

Στην  ουσία η Linda εφάρμοσε το κόκκινο μολύβι  στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, δημιουργώντας μία ευθεία διακεκομμένη στο κέντρο και αρκετά παχιά γραμμή, η οποία όμως δεν ξέφευγε από την εξωτερική γωνία των ματιών. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ ματιών περνώντας μία μαύρη μάσκαρα στις πάνω μόνο βλεφαρίδες. Με αυτόν τον τρόπο, τα μάτια τονίστηκαν με έναν διακριτικό και μίνιμαλ τρόπο, που αν μας ρωτάς, πολύ μας άρεσε.

 

Μερικές μέρες αργότερα, η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι παρόμοιο στο μακιγιάζ της, φορώντας ένα κόκκινο-μπορντό μολύβι στα μάτια της. Με τη βοήθεια της καλής της φίλης και makeup artist, Γωγώς Νικηφοράκη, η Μαίρη έκανε ένα κλασικό cat eye look με το μαύρο eyeliner περνώντας το κόκκινο μολύβι στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων της- από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία των ματιών της, κάνοντας πολύ καλό blending,  ενώ στη μέσα γραμμή πέρασε το μαύρο μολύβι τραβώντας το αρκετά έξω για να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο έντονο γατίσιο βλέμμα.

 

Παράλληλα, πέρασε λίγη μπορντό-κόκκινη σκιά στο πάνω βλέφαρο για να κάνει ένα ελαφρύ smokey, ενώ φορώντας ένα μπορντό πουλόβερ πέτυχε το τέλειο σετάρισμα στο outfit και το μακιγιάζ της. Όσο για τα χείλη, προτίμησε να τα αφήσει σε μία nude ροζ απόχρωση για να διατηρήσει την ισορροπία στο μακιγιάζ της. Αλήθεια ενθουσιαστήκαμε, εσύ;