ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κόκκινο μολύβι στα μάτια, όχι μόνο στα χείλη; Ο οίκος Armani μας δίνει την τέλεια ιδέα

Η καρδιά της μόδας και της ομορφιάς χτυπά αυτή την περίοδο στο Παρίσι, μιας και εκεί μεγάλοι οίκοι παρουσιάζουν τις haute couture συλλογές τους για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019 σετάροντάς τις άψογα με νέες τάσεις και ιδέες στο beauty look.

Και, κάνοντας focus στα εντυπωσιακά μακιγιάζ και μαλλιά, δεν γινόταν να μην αναφερθούμε στο makeup look που είδαμε στο show του οίκου Armani Privé.

Η Linda Cantello, International Makeup Artist Giorgio Armani, για ακόμη μία φορά επιμελήθηκε το look των μοντέλων, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από το retro ύφος της συλλογής αλλά και από τις δημιουργίες του Erté. Βασικό στοιχείο του, το κόκκινο μολύβι που εκτός από τα χείλη φορέθηκε και στα μάτια των μοντέλων.

Στην  ουσία η Linda φόρεσε το κόκκινο μολύβι (και πιο συγκεκριμένα το Smooth Silk Lip Pencil στην απόχρωση #8 από Giorgio Armani Beauty) στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων δημιουργώντας μία ευθεία διακεκομμένη στο κέντρο και αρκετά παχιά γραμμή, η οποία όμως δεν ξέφευγε από την εξωτερική γωνία των ματιών. 

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ ματιών περνώντας την Eyes to Kill μάσκαρα στην απόχρωση #1 στις πάνω μόνο βλεφαρίδες τους.

Με αυτόν τον τρόπο, τα μάτια τονίστηκαν με έναν διακριτικό και μίνιμαλ τρόπο, που αν μας ρωτάς, πολύ μας άρεσε.

Πώς σου φάνηκε αυτή η ιδέα; Είχες σκεφτεί να φορέσεις το κόκκινο μολύβι χειλιών στα μάτια σου;